Hirdetés

E3 2017 - trailert és dátumot kapott a Tacoma

|

A Gone Home fejlesztőinek új játéka már sokadik éve mutatja meg magát az E3-on, és minden egyes alkalommal jobban néz ki, csak éppen a megjelenésről nem hallottunk semmit. A találgatásnak vége, a Tacoma megjelenési dátum egy hangulatos videóval debütált.

Hirdetés

A Fullbright Studios már a tavalyi E3-on megmutatta a játékosoknak egy többperces gameplay videó keretében, hogy mekkorát változott a Tacoma a korábbi állaptokhoz képest, viszont a platformmegjelölés mellett a premierről elfelejtetek említést tenni. 

Hirdetés

Idén szerencsére pótolták a mulasztást és hivatalossá vált, hogy a 2088-ban játszódó, belső nézetes kalandjáték PC-re és Xbox One-ra augusztus 2-án fog megjelenni, ráadásul utóbbi konzol esetében támogatni fogja a Microsoft bivalyerős masináját, az Xbox One X-et is, amelyen 4K-ban fut. Ilyen élményre kell számítani: 

Űrbázisos felfedezős, pár hónapon belül, később Xbox One X-re is. Alig várjuk! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)