Hirdetés

E3 2016 - a State of Decay 2 nem egy MMO

|

Bár lesz lehetőségünk coop játékra, a State of Decay 2 határozottan nem egy MMO játék, még akkor sem, ha eredetileg annak szánták a készítők.

Hirdetés

Nagy várakozás övezte a most bejelentett State of Decay 2-t, hiszen a Microsoft elméletileg minden segítséget megad majd a fejlesztő Undead Labs csapatának, megfelelő anyagi támogatás mellett pedig igazán ütős folytatást kaphatunk. A készítők ráadásul teljesen a rajongók igényeire akarják szabni a játékot.

Éppen ezért kerül a State of Decay 2-be egy olyan négy fős coop mód, amibe bármikor szabadon be- és kiléphetnek a játékosok, árulta le az Undead Labs alapítója, Jeff Strain. Elmondása alapján a rajongók legfontosabb kérése az volt, hogy coop multiplayer kerüljön a játékba, ezért a készítők inkább tettek pár lépést hátra, és megváltoztatták a State of Decay 2 teljes csapásvonalát.

A játék ugyanis eredetileg MMO címnek készült, szerverek tárolták volna el az egész online világot. Mindehhez pedig előfizetéses vagy free-to-play fizetési modellt akartak társítani. Jeff Strain most többször is kiemelte, hogy a coop partnerek bármikor csatlakozhatnak hozzánk és nem lesz szükség az egészhez folyamatosan online lennünk. 

A State of Decay 2-t ugyanaz a grafikus motor hajtja majd meg, ami az első rész alatt is duruzsolt (ez nyilván nem legjobb hír, mivel a játék legnagyobb hibája pont a szegényes látványvilág volt). Mivel az első epizódból több mint öt millió példány talált gazdára, azért bízhatunk benne, hogy komolyan veszik a kihívást. A játék valamikor 2017-ben jelenik meg PC-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)