Hirdetés

E3 2015 - két Skylanders-figura érkezik, amik egyben Amiibók is

|

A E3-as Digital Eventen két új Amiibo-figurát jelentett be az Activisionnel közösen a Nintendo, amik a Skylanders Superchargersben is használhatóak lesznek új karakterek megnyitásához.

Hirdetés

Eddig alapvetően azt gondoltuk, hogy az Activision aranytojást tojó tyúkja, a Skylanders, és Nintendo szintén elég sikeres figurái, az Amiibók versenytársak, de a Nintendo E3-as digitális közvetítésében viszont a két sorozat közötti együttműködést jelentett be a két cég.

A nemrég bejelentett Skylanders Superchargersben ugyanis két ikonikus Nintendo-karakter, Donkey Kong és Bowser is tiszteletét teszi, egy-egy saját járművel együtt. A kiadott figurák viszont nem csupán a Skylanders-játékban lesznek majd használhatóak, ugyanis az alapjuk elfordításával válthatunk, hogy Amiibo-ként Nintendo-játékokban, érjünk el extra funkciókat a figurákkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)