Hirdetés

Így tölt telefont vezeték nélkül a Samsung SE370 monitor (videó)

|

Kényelem vagy praktikusság? A Samsung SE370 monitor mindkettőt tudja, ugyanis egy ügyes fejlesztésnek köszönhetően vezeték nélkül tölti az arra érdemes kütyüket.

Hirdetés

A PC World pár napja készített már egy részletes tesztet, amelyben beszámolt a Samsung SE370 monitorról, beleértve a minőséget és a használhatóságot, nemrég pedig előhozakodtak egy külön videóval is, amelyben a monitor legegyedibb funkcióját vesézték ki, mutatták be. 

A megjelenítő talpába ugyanis bekerült egy Wireles Qi töltőegység, amelynek segítségével vezeték nélkül is tölthetjük azokat az okostelefonokat, amik támogatják az említett szabványt. Mivel a legtöbb esetben úgyis az asztalra helyeznénk a mobilunkat, ezért ezzel a funkcióval időt és helyet spórolunk, ráadásul kényelmesebb is, amely nem utolsó szempont egy jól kialakított íróasztal esetében.

Ti mit gondoltok a Samsung vadonatúj megoldásáról, amely a kellemest összeköti a hasznossal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)