Hirdetés

R.U.S.E. E3 Gameplay Trailer - Tunézia lángokban

|

Igen nagy csomaggal érkezett az Ubisoft az E3-ra. Ebből nem maradhatott ki az innovatív második világháborús RTS, a R.U.S.E. sem.

Hirdetés

Nyálcsorgató játékmenet videókat már korábban is láttunk a R.U.S.E.-ból, s már akkor örömmel nyugtáztuk, hogy az IrisZoom technológia és az átverésekre fókuszáló játékmenet képében újítás már biztosan lesz a játékban. A puding próbája ugyan akkor továbbra is az evés, így megjelenés előtt kénytelenek vagyunk a játékból kicsent felvételekre hagyatkozni, amelyekből az E3-on sem volt hiány.

A terepasztal fölül a valódi csatatérre alászállva Tunézia homokbuckái között vadászunk most Rommel csapataira, mint ahogyan azt Monte Cassinonál is tettük. Egy új fortély is napvilágot lát, név szerint „spy". Segítésével az eddig fel nem térképezett, vagy látótávolságon kívüli területeket világíthatjuk át ellenséges egységek után. Itt van tehát két felvonásban a R.U.S.E. E3 Gameplay Trailer, Tunézia harcmezejéről jelentve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)