Hirdetés

Olyan gameplay jött a S.T.A.L.K.E.R. 2-ből, hogy azonnal játszani akarjuk

|

A S.T.A.L.K.E.R. folytatása lehet a Microsoft egyik legnagyobb húzócíme.

Hirdetés

Emlékeztek még, mikor a korábbi bemutatók alkalmával sokan elégedetlenkedtek amiatt, hogy a GSC Game World csapata nem mutatott hagyományos ízelítőt a játékmenetből, hanem "csak" in-engine felvételeket láthattunk? És arra, hogy egy későbbi videóban a karakterek mosolyára fókuszáltak? Nos, az Xbox + Bethesda Showcase során prezentált gameplay videó minden korábbit zárójelbe tesz.

Hirdetés

A stream elején a S.T.A.L.K.E.R. 2 újfent megmutatta magát, és elképesztően meggyőző, amivel a fejlesztők készültek. Láthatunk karakterek közötti hangulatos beszélgetést, végtelenül parás felfedezést, és természetesen a fegyverünk is elsül. Ragozhatnánk még egy ideig, hogy a videóban látottak mennyire hozzák a korábbi részek atmoszféráját, de inkább nézzétek meg, érdemes:

A S.T.A.L.K.E.R. 2.: Heart of Chernobyl 2022. április 28-án jön PC-re és Xbox Series konzolokra. Mondanunk sem kell, de a megjelenéstől kezdve elérhető lesz a Game Pass előfizetők számára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)