Hirdetés

Nem akarjuk elhinni, hogy melyik E3-as streamet látták a legtöbben

|

Olyan E3 2021-es statisztikák érkeztek, amiket kétszer is meg kellett néznünk.

Hirdetés

A minap kiosztották az E3 2021 díjait, amelynek keretében újságírók egy csoportja döntötte el, hogy mik a legjobban várt játékok és mely show ütött a legnagyobbat. Ma pedig megszavaztattuk veletek, hogy ti mit gondoltok erről a témáról, és nem meglepetés, hogy melyik stúdió kapta az elismeréseket. Legalábbis a sajtónál és a GameStar olvasóinál, ugyanis az általános statisztikák teljesen mást mutatnak. Meglepően mást.

Látatlanban arra számítottunk, hogy a közönség esetében rommá veri az Xbox & Bethesda Showcase az összes többi prezentációt, viszont az adatelemzéssel foglalkozó Stream Hatchet jelentése szerint a Nintendo bizony elkalapálta Phil Spencer és Todd Howard társulását.

Hirdetés

A Nintendo Direct egy pontján 3,1 millió néző követte figyelemmel, hogy szóba kerül-e a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 (spoiler: szóba került), és a legnézettebb pontján is "csak" 2,3 millió embert tudott becsábítani az Xbox-Bethesda műsora.

Persze ez az eredmény már nem annyira meglepő, ha nem a műsort vesszük alapul, hanem a körülményeket, hiszen a Nintendo az utolsó pillanatban megtiltotta a tartalomgyártóknak, hogy továbbstreameljék az eseményüket, így nem volt olyan nehéz összekukázni a sok érdeklődőt, mivel az egész világ kénytelen volt a hivatalos közvetítésre kattintani. Ez persze nem kissebbíti a Zelda érdemeit, csak mindenképpen árnyalja a nézői toplista terén elért helyezéseket. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A többiek utánuk kullognak nagyjából azonos teljesítménnyel, íme a toplista (a Twitchet és YouTube Gaminget számolták bele az eredményekbe):

A Capcom, a PC Gaming Show vagy a Future Games Show nem bukkantak fel a legek között, a népeket jobban érdekelte a minden évben valami őrültséggel előálló Devolver Digital mókázása. Mondjuk azt abszolút megéri követni, szinte már saját sorozatot építettek ki az évek során, üdítő színfolt ez a festett mosollyal dülöngélő marketingszónokok között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)