Hirdetés

E3 2015 - VR-fronton egyesíti erőit a Microsoft és a Valve

|

A Microsoft és Valve közös erővel építené a VR jövőjét. Elég jól hangzik.

Hirdetés

Amellett, hogy saját AR-szemüvegét, a Hololenst fényezi, a Microsoft rövid idő alatt két fontos együttműködési megállapodást is tető alá hozott, előbb az Oculussal, majd a HTC-Valve kettőssel, így mind a Rift, mind a Vive támogatása biztosnak vehető Windows 10 alatt (amire egyébként streamelhetünk Xbox One játékokat is). Már csak a Strabreeze saját kütyüje, a StarVR hiányzik egy Morpheus-ellenes egységfronthoz.

Tsunodáék feltett szándéka a Windows 10-ből a VR-játékok számára legideálisabb platformot faragni a Valve segítségével. Ami mellesleg különös fordulata az eseményeknek, hiszen az ember azt gondolná, hogy Gabe Newellék a SteamOS-re támaszkodva épp eltávolodni igyekeznek a redmondiaktól. Úgy tűnik azonban, hogy mégis vannak olyan területek, ahol a két cég érdekei egybevágnak. Érdemes lesz tehát velünk együtt követni az E3-ak történetének első dedikált PC gaming show-ját, ugyanis a társszponzor Microsoft előrukkolhat még néhány meglepetéssel. 

Egy Windows 10-re érkező Half-Life 3 például Vive-támogatással nagyot szólna. Csak mondjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)