Hirdetés

Michael Pachter a 3DS-ről: a Nintendo tarolhat az E3-mon

|

Pachter szerint vagy őrületesen fejlett technika van a 3DS kézikonzol mögött, vagy egy nagy átverés az egész. Még 168 óra és kiderül...

Hirdetés

Kedvenc játékpiaci elemzőnk, Michael Pachter "megmondóember" szerint a Nintendo lehet az idei E3 vásár legnagyobb sztárja az új 3DS kézikonzollal, ha tényleg nem kell majd hozzá speciális szemüveg. "A Nintendo el fogja lopni a show-t" - hangzik a szellemesnek szánt szózat. Meglepő ez a kijelentés annak fényében, hogy márciusban még úgy nyilatkozott a Nintendo jövő márciusban piacra kerülő 3D-s játékszeréről, hogy az csak egy "ravasz kis trükk" lesz.

Szerencsére erre is van magyarázata (nem is Ő lenne különben): "Elképzelésem sincs, milyen technológia lehet egy olyan 3D kijelző mögött, amihez nem kell speciális szemüveg. Ha ezt olyan pofon egyszerű lenne megoldani, akkor miért kell szemüveg például a Samsung legfejlettebb 3D HDTV-ihez is? Azt gondolom, hogy a Nintendo vagy valami hihetetlenül fejlett dolgot eszelt ki, vagy tényleg egy nagy átverés lesz az egész. Amíg nem látom, nem tudom eldönteni."

A Nintendo mához egy hétre, a hír megírásának pillanatában, egészen pontosan 168 óra múlva tartja mindenre választ adó konferenciáját az E3-mon. Pachter úr tisztán fog látni, és remélhetőleg mi is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)