Hirdetés

Megvan, mikor leplezik le az új Borderlands játékot

|

Jó eséllyel Tiny Tina lesz az új Borderlands központi karaktere.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Summer Game Festen fogja leleplezni a Gearbox a stúdió legújabb játékát, ami elvileg egy Tiny Tinához köthető új Borderlands felvonás lesz. A hivatalos Summer Game Fest Twitter-oldalnak hála azonban már azt is tudjuk, hogy erre mikor kerül majd sor.

Kiderült ugyanis, hogy most csütörtökön, azaz június 10-én, este 8 órakor jön a nagy leleplezés. A játékra eddig "Wonderlands" címmel hivatkoztak, de azt persze nem lehet tudni, hogy ez egy végleges lenevezés, vagy csupán valamiféle munkacím lehet-e. 

Hirdetés

A korábbi pletykák alapján valószínűsíteni lehet, hogy a Wonderlands spin-off Tiny Tina karakterére fókuszál majd - vele a Borderlands 2-ben és a Borderlands 3-ban is találkozhattak a játékosok.

Az alábbi tweetben látható hashtag és a már élesített BeChaoticGreat.com weboldal erős utalás a szerepjátékos háttérre, hiszen a Dungeons & Dragons rendszerében is létezik "chaotic good" háttér a karakterek számára. A Tiny Tina's Assault on Dragon Keep DLC-ben már belekóstoltunk abban, milyen az, ha asztali szerepjátékokkal vegyítik a Borderlands világát, és egyáltalán nem lenne ellenünkre, ha most is ez következne be. Csütörtök este minden kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)