Hirdetés

Megvan a Diablo II: Resurrected megjelenési dátuma

|

Mutattak egy keveset egy újrakevert CG átvezetőből, és harc közben láthattuk szeretve gyűlölt ellenfeleink megújult külsejét is.

Hirdetés

A Microsoft E3-as színpadán rengeteg stúdió felbukkant egy-egy trailerrel, köztük nagy meglepetésünkre a Blizzard is. A kék csapat hozott magával egy új videót a készülő Diablo II: Resurrectedből, ami természetesen Xbox One-ra és Xbox Series X/S gépekre is érkezik a PC, a Nintendo Switch és a PlayStation konzolok mellett.

Hirdetés

A játékmenetről sok újdonságot nem tudtunk meg, de a Diablo II ikonikus főgonoszai visszaköszönnek a videóban, ahogy egy rövidke jelenet is az egyik újrakevert CGI átvezetőből. Persze a legfontosabb infó a trailer legvégén szereplő premierdátum.

A Diablo II: Resurrected megjelenése 2021. szeptember 23-án lesz esedékes. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)