LIVE MICROSOFT SAJTÓKONFERENCIA" /> LIVE MICROSOFT SAJTÓKONFERENCIA"/>
Hirdetés

LIVE MICROSOFT SAJTÓKONFERENCIA

|

Hölgyeim és uraim, perceken belül kezdődik a Microsoft idei sajtókonferenciája, kérem dőljenek hátra, hamarosan indul a hullámvasút.

Hirdetés

Ez a hír folyamatosan frissülni fog az élő konferencia alatt, így érdemes lesz frissíteni!

05:30 - Elkezdődik a sajtókonferencia.

05:31 - Sokat sejtető Halo muzsikával kezdünk, kicsit rokkos, kicsit más, kicsit élő muzsika - kicsit Michael Flatley-s! Tetszetős, és valóban hozza a hangulatot.

05:38 - Peter Moore, az egyik atyaúristen beszéde következik.

05:39 - Elmondása szerint az összes játék, amit látunk idén az E3-on, még idén meg is jelenik.

05:40 - Az EA prezentáció első játéka a Rock Band (zenelista). Teljesen új név! Ahogy nézem, afféle Boogie körülbelül, csak az ugyebár a Wii-re készül. Itt az Xbox-os "változat"!

05:41 - Saját virtuális zenekarodat csinálhatod meg vele, a világ bármely táján lévő ismerőseiddel.

05:41 - Újabb alkotás, Viva Pinata: Party Animals címmel. Te is egy ilyen kis állatkát alakítasz. Lovacska, róka, víziló, és mindenféle egyéb bolondság. Hááát, szóval nem ez lesz az én kedvencem, de aranyos :)

05:42 - Új Xbox exkluzív, a Mass Effect bemutatója folyik éppen. Egy igen látványos render-ingém trailer kombinációja folyik éppen, hamarosan nyilván letölthető lesz tőlünk is.

05:45 - Mass Effect a Biowaretől egészen pontosan idén novemberben érkezik.

05:46 - Jön némi statisztikai adat. 5.6 millió eladott példány Amerikában. Itt, meg ott lenyomták a PS3-mat is - most úgy tűnik egy kis önfényezés :) Az Xbox 360-ra több játék jött ki eddig, mint együtt a PS3-ra és a Wii-re.

05:47 - Az Xbox játékok 18-szor robbantottak toplistát, míg a konkurens konzolok eleddig egyszer se.

05:47 - Egy kis GTA és Halo történelem következik. A San Andreas, a Madden NFL és a Halo voltak a legsiereksebb játékok eddig. Természetesen mindnek lesz folytatása hamarosan, pontosabban az év második felében mind boltba kerül.

05:48 - Rövid videó bemutató az idei nagy nevekből: Dynasty Warriros: Gundam, Call of Duty 4, Stranglehold, Guitar Hero III, Beautiful Katamri, Lost Odyssey, NBA Live 08, Mass Effect, Fatal Inertia, Medal of Honor: Airborne, Tiger Woods 08, Ace Combat 6, NHL 08, Assasin's Creed, Spider Man, The Simpsons Game, Splinter Cell Conviction, NASCAR 08 (hatalmas tapsvihar), Eternal Sonata, Bioshock, Madden NFL 08, Tony Hawk's Proving Ground, Crash of the Titans, Harry Potter and the Order of the Phoenix, The Orange Box, bee Movie Game, Rock Band, NARUTO: Rise of a Ninja.

05:54 - Jeff Bell előadása következik. Xbox Live tartalmak prezentálása, új játék bejelentések elhozója. Xbox 360 exkluzív a Scene it - Teljesen új név, ami egy teljesen új kontroller lényegében. Bővebb infók itt.

05:55 - A kontrollert ugyanannyiért kapjuk, mint bármely Xbox játékot. Egy ilyen futurisztikusabb vibrátorhoz hasonlítható :)

05:55 - Naruto prezentáció. Exkluzív Xbox 360 cím, a népszerű rajzfilm alapjaira. Japán rock muszika a háttérben, csillógó villogó effektek, bunyó látástól vakulásig. Kissé elfolytott taps a videó végén :) Úgy látszik nem csak én nem dobtam hátast :)

05:58 - EA Sport fényezés következik éppen. Jeff Bell büszkén mutogatja a friss sportjátékokat.
Az NFL sztárja, Reggie Bush mondja el véleményét az új NFL-ről.

06:01 - Ketten játszanak egy meccset. Láthatjuk a kezelőfelületet, az elméletileg sokkal folyamatosabb játékmenetet - bocsi, nincs összehasonlítási alapom. Videó itt.

06:02 - Rövid kis meccs volt, már el is búcsúztak. Gondolom most jön majd minden játékhoz valami sztár. Egyelőre valahogy a nézőtér nem zsong annyira, mint tavaly. Ez persze érthető. GTA IV mindent vitt múltkor :)

06:04 - Az utóbbi időben új tag a Live-on, minden hetedik másodpercben. 2008 júliusra 10 millió Live előfizető várható, jelenleg 7 millió körül járnak. 45 millió játék letöltés volt.

06:05 - Xbox Live Arcade bemutató: Bomberman Live, Undertow, Hexic 2, Sonic The Hedgehog, War World, Sensible World of Soccer, Every Exetend..., Deono, Wing Commander Arena, Feeding Frenzy 2, Track& field, Spzglass Board Game, Golden Axe, Space Giraffe, Super Fighter II Turbo, Word Puzzle, Marathon: Durandal, Poker Smash, Switchball, Tetris Splash, Puzzle Quest, Boku Sudoku. Úgy tűnik idén a végére maradnak a nagynevek...

06:06 - A HD könyvtár kétszer olyan nagy, mint a legközelebbi HD sugárzó csatorna tára. Folyamatosan nő a letöltések száma. Új Disney és más filmstúdiós megegyezés és szerződés, a régi és jelenlegi nagy sikerű filmekkel: The Hunchback of Notre Damme, Atlantis, Hercules, The Emperor's New Groove, Armageddon, Sky High, The Waterboy, Bad Company, Unbreakable, The Brothers Grimm , Bringing Down the house, Coyote Ugly, Deja Vu, Primeval, The Queen, Venus. Ezek és ennél több mind elérhető a Live Marketplace-en. Mától mind letölthető HDben!

06:10 - Minden bemutatásra kerülő Disney film elérhető lesz HD-ben a Live-on. Canadába, és Európa egyes országaiba is érkeznek az újdonságok - X360 Elite novembertől.

06:10 - A Microsoft Game Studios vezetője, Shane Kim következik.

06:11 - Szeptember 15: Halo 3. Ehh, azt hittem most jön a trailer :) De még nem...

06:12 - A hónap végére több, mint 1 milla Forza 2 fog elfogyni. Következő nagy sikervárományos a PGR4. Egyik legsikeresebb Launch title volt, és még mindig nagyon kedvelt.

06:12 - Brian és Craig bemutatja a PGR4-et mindenestül. Lássuk a mevvét.

06:13 - Motoros bemutatóval kezdődik. Honda, Suzuki és sokan mások. Esős, és egyben gyönyörű pálya. A fények fantasztikusak. Egy sötét városban indultunk. Hehe, lehet integetni hátra ismerős játékosoknak :) Dodge Viper, Ferrari, teljes felhozatal a legjobb autókból. Mindenkinek meglesz a kedvence. Dramatikus időjárás változások várhatóak. Viharok, erős esőzések ugyanúgy, mint verőfényes napsütés. Csak a PGR4 az egyetlen olyan játék, melyben fotókat és videókat is megoszthatunk más játékosokkal. Most indul a legújabb trailere a játéknak.

06:14 - Hoppá!!! ALAN WAKE KÖVETKEZIK HAMAROSAN. Too Human, Fable 2, és Halo Wars tömjénezés folyik.

06:15 - Xbox 360 a legpóverfulabb (szép szó :)) konzol a földön! Mondja Kim. Kiváncsi cagyok mit mondd erre a Sony :).

06:15 - Lost Odysseey trailer a porondon.

06:16 - Nem tudom miért, de valahogy a nézőtér egyelőre eléggé szundikálós kedvében van... vagy nem is tudom. Elfolytott tapsok vannak csupán, bár ez végülis érthető, a nagy nevek eddig háttérben vannak.

06:18 - Windows Vista következik. Viva Pinata PC-re is. A követkző PC-s BEJELENTÉS A GEARS OF WAR!!! MOSTANTÓL KEZDVE HIVATALOS!!!!! Íme a trailere is!

06:19 - Teljesen új tartalommal és gém editorral érkezik a Gears of War. Megérkezik Cliffy B, a vezető designer.

06:20 - A legjobban eladott játékként aposztrofálja gyermekét, nyilván van benne valami :) És igen, jön egy bemutató. Online játék egyik haverral. A PC-s verzióban új grafikai elemek, friss multiplayer módok és pályák. A felhasználók visszajelzései miatt megcsinálták, hogy harcolni lehessen a gigantikus monsztával. tudjátok, ami véletlenül kikerül videó a netre, abban benne is volt. Hát mit mondjak. BESZ@RÁS - már elnézést :)

06:22 - Idén nyáron érkezik a játék, akkor tudhatjuk meg, hogyan végződik a harc a monsztával :)

06:23 - Partnerek, akik támogatják, hogy PC-sek játszani tudjanak a Live-os userekkel : Sega, Eidos, THQ.

06:24 - Unreal Tournament 3 fényezés, az engine dícsérete, de a videó, ahogy látom még várat magára.

06:25 - Több, mint 10 ezer boltban kaphatóak windows játékok világszerte.

06:25 - Crysis, Age of Conan, Hellgate London, World in Conflict. PC-s játékok mixvideója következik.

06:26 - Flight Simulator X, Thrillville, Bee the Movie Game, Hellgate London, Age of Empires 3 kieg, Stranglehold, Gears of War, Bioshock, Crysis, Universe at War: Earth Assault, Blacksite Area 51, World in Conflict, Age of Conan, Lost Planet, Kane & Lynch. Company of Heroes. Zoo Tycoon, Juiced 2, Viva Pinata, Spider Man: Friend or Foe.

06:28 - Következő hónapban boltokban a Bioshock. Xbox 360-ra és PC-re exkluzív cím. Call of Duty 4: Modern Warfare - teljesen új innováció, hatalmas siker várható.

06:29 - Beindul a friss trailer, tőlünk már letölthető pár napja. A csernobili képekkel induló darab. esetleg érdemes újra megnézni, mert óriási büntetés!!! :)

06:30 - A játék fejlesztőinek prezentációja következik, nyilván egy kis Live játékkal egybekötve.

06:31 - Hoppá! Ukrajnában vagyunk éppen ingém!A szellemvárosban. Erősen STALKER fíling, csak kicsit még szebb :) Épp ketten vagyunk csapatban és lopakodunk az ellenség felé. Egyelőre nem vettek észre. Két ember kilőve távcsöves pusival. Az árnyékok eszméletlen szépek. Minden egyes gaz és faág árnyékot vet mindenre, még az átlátszó üvegre is!

06:33 - A motion capture vagyis a karakterek mozgása nagyon szép és folyamatos. Megjött az ellenséges helikopter... ehh, azt hittem lőnek is végre :) fekvés a fűvészkertben, nahogy megtaláljanak minket. Háááát, akció mondjuk nem volt igazán, ez kicsit fura. De nagyon szép a játék! Lesz online multiplayer beta nagyon hamar!!!!!!!

06:35 - következik az új Splinter Cell, a Conviction. Természetesen Xbox 360 exkluzív. De videó helyett inkább most a GTA IV-et fényezik! Mindkét első trailer Xbox 360-non lett felvéve. Most a második trailert játszák be éppen.

06:35 - közben nézem, hogy meghalt a COD4 honlapja. Vagy azért, mert hirtelen túlterhelődött a béta hallatán, vagy éppen most frissítik! Közben vége a GTA IV trailernek.

06:36 - Oktober 16-án kerül a boltokba Amerikában, és 19-én európában. Persze csak Xbox 360-ra.

06:38 - COD4 honlap: Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Too many connections in /var/www/cod4.streetwise.com/template2/html/template.inc.php on line 339
Too many connections. Háháháháhá :) Egyébiránt az Xbox 360 exkluzív COD4 bétatesztre lehet jelentkezni.

06:39 - Devil May Cry Xboxra, most először lesz. Ezt már bejelentették korábban, most csak általános fényezés van.

06:40 - Az első ingém videó a Resident Evil 5-ből. hááát, nem szarral gurít :)

06:41 - Assasin's Creed bemutató következik. Jade Raymond és Patrice - nemtomkivel :) Az E3 2007-es, teljesen friss demót láthatjuk Livemódban. egy teljes várost látunk a magasból minden részletességgel. Minden éületbe bemehetünk, használhatjuk útvonalnak, él az egész város, egyszerűen beugorhatunk a városba - bár mondjuk ez szerintem marhaság volt, mert meg kellett volna halnunk még, ha szalmára estünk is :)

06:43 - Újra a csodás karakter interaktivitást láthatjuk. Mindenkibe beleköthetünk, mindenkire kihatással vagyunk, és gyakorlatilag minden épületre felmászhatunk, belekapaszkodva akár a legapróbb kitüremkedésre. A város lakói reagálnak az általunk okozott eseményekre - például, ha ledobunk valakit a háztatőről :)

06:44 - Összességében gyönyörű a játék, dehát ezt mondjuk eddigis tudtuk... COD4 weblap még mindig döglött közben. No, most egy kis mészárlás - real time kombókkal tarkított akció, kardozás, verekedés, védekezés, minden, ami kell. Akár bele is dobhatjuk másba a fegyvereinket. Az AI követ is minket, tehát menekülnünk is kell. Épp rohanunk egy csávóka után, akivel felforgatjuk közösen a fél várost. A játékmenet nagyon folyamatos, semmi töltés - ráadásul minden nagyon kidolgozott és szép. Hehe, Patricia nagyon élvezi a saját előadásukat :) Pápá.

06:48 - Na, most jön a Halo 3, ha igaz :) Bungie Studios fényezés ezerrel.

06:49 - REQUEST GRANTED, RE-ARMAMENT INITIALIZED, épp egy gyártósór képei, bár ez valódi videóval kombinált render stuff. Eddig állat :) Eddig több, mint 15 millió példányban kelt el a Halo. Szeptember 25-én Halo 3 indulás! ÉS BEMUTATKOZIK AZ ÚJ KONZOL, a HALO 3 SPECIAL EDITION CONSOLE. Skinezve. Hehe, a nézőtér majdnem teljesen csendben maradt :)

06:52 - Ismét játékfelsorolások, hogy mennyire nagy is a Microsoft és az ő dédelgetett konzolja. Megjegyzem most tényleg sok szép nevet hallhatunk. Logókkal teli kép, az eddig beszélt játékokról. Azért egy Gears of War 2 bejelentést elfogadtam volna :)

06:54 - Valami nagy dobás várható. nos igen, Halo 3 ingém trailer :)

06:55 - Master Chief alázza a népet! Autós és egyéb járműves jelenetek, csodálatos grafika, iszonyat sok akció. Sajnos a PC-s verzió bejelentése egyelőre elmaradt, de ez mondjuk várható is volt. Nyilván vegyen mindenki Xboxot, aki lőni akar a Chieffel megint :) Ez a játék tényleg VÁÁÁÁÁÁVÁVÁÁ ÁVÁÁVÁ ÁÁÁÁ!!! Remélem hamarosan fel tudjuk tenni lokálba is a trailert.

06:58 - Köszönjük a részvételt, ezennel befejeződött a Microsoft sajtótájékoztató. Vélemények mehetnek kommentbe ezerrel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)