Hirdetés

Új Lionhead játék a nyári E3 kiállításon?

|

Valami nagyon bűzlik a Lionhead Studios háza táján, erről tanúskodnak az elmúlt hónapokban szárnyra kapott szóbeszédek és „véletlenül” közkézre került információk.

Hirdetés

Február elején megsemmisítették a Justice és Survivors játékokról szóló pletykákat, egy hónappal később sokadszorra is felmerült a Fable 3 lehetősége, aztán maga Peter Molyneux pedzegette egy vadonatúj franchise ötletét. Folytatódik a spekulációhullám, ezúttal egy egyetemi diák tweet bejegyezésén keresztül értesülhettünk a Lionhead jövőbeni terveiről.

A nebuló tanintézményében tartott előadást a fejlesztőstúdió animációs vezetője. Andrew Lindsay titoktartási szerződés ellenjegyzése nélkül mutogatta legújabb projektjük animációit (nincsenek telefonos „lopott” képek, lehet mégis kötelezték valamire a diákokat?) és elejtette, hogy újonnan megalapozott játékcsaládjuk első tagja talán bemutatkozhat a nyári E3 kiállításon. Mellesleg még a GDC folyamán tett hasonló kijelentést a Lionhead Studios atyaúristene, azaz Molyneux fővezér. Hanyagoljuk a „Fable 2 PC verziót a szerencsétlen népnek” propagandát és dobálózunk valami egészen egyedivel, hátha célba találunk látatlanul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)