Hirdetés

Hitman:Absolution, az első képek

|

Mindannyiunk kedvenc kopasza ismét szolgálatba helyezi magát.

Hirdetés

A néhány hete napvilágot látott teaser után most két kép érkezett a legújabb Hitman játékból, melyben a negyvenhetes ügynök újra akcióba lendül. A vonalkódos úriember soron következő kalandjaiban egy Blake Dexter nevű figurára zúdítja hidegvérű haragját, aki bizonyára nagyon meg fog bűnhödni.

A Hitman játékok eddigi legnagyobb erénye volt, hogy nem rugaszkodhattunk nekik vidéki Rambo módjára, egy szál gépkarabéllyal lemészárolva komplett városok személyi állományának megfelelő rosszfiút, hanem minden esetben az ügyes taktika és a feltűnésmentes viselkedés hozta meg a sikert. A Hitman: Absolution a holnapi napon szerepel az E3 programjában, akkor már bővebb információkkal fogunk tudni szolgálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)