Hirdetés

[Véget ért] E3 - EA sajtókonferencia - élő blog-közvetítés

|

A Microsoft után az EA csillogtatja meg új játékait, én pedig elvesztem E3 tudósítói szüzességem.

Hirdetés

Ahogy a Microsoft sajtókonferencia alatt, így az EA prezentációja közben is szövegesen tudósítunk Benneteket mindenről, ami a színpadon és a vásznon történik, hogy azok se maradjanak le, akik nem lehetnek ott, illetve nem olyan erősek angolból.

Ebben a hírben fognak folyamatosan frissülni a történtek, így érdemes gyakran visszalátogatni és frissíteni.

Magyar idő szerint 21:30-kor bele is csapunk a lecsóba, lássuk, mely nagyobb nevekre számíthatunk a röpke 1 óra alatt:

Battlefield 3
FIFA Soccer 12
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Madden NFL 12
Mass Effect 3
NCAA Football 12
Need for Speed The Run
NHL 12
The Sims 3 Generations
The Sims 3 Pets
SSX
Star Wars: The Old Republic

Én már várom, várjátok Ti is, 21:30-kor indulunk!

15 perces figyelmeztetés elhangzott - mindenkinek meg kell keresnie a legközelebbi kijáratot, ha baj lenne, arra kell futni. Vajon igaz ez valami rossz játékcím esetében is? :) persze itt olyat úgysem fognak mutatni/bejelenteni!

5 perc, a helyszínen egyelőre a várakozás csöndje - vagy csak cukorkával dobálják egymást a kedves médiamunkások? 

INDULUNK!

Megkérték a kedves látogatókat, hogy halkítsák le mobiltelefon készülékeiket, úgyhogy pár pillanat, és indul a banzáj!

Mass Effect 3-mal kezdünk! Egy videót mutattak, különböző híradásokkal, az invázióról. Casey Hudson beszél a játékról.

2012. március 6-án megjelenik a cuccos. Éljen!

Indul a játékmenet demó, Shepard leamortizál egy Reaper bázist. Hatalmas robbanás!

Hősünk jetpackes reapereket térít nyugovóra, majd egy hatalmas példány ellen küzd egy ágyúval.

Vége a demónak, Hudson szerint ez lesz a legjobb Mass Effect 3!

Az első gameplay trailer következik a Föld megszállásáról.

Zúzós zene, zúzós jelenetek, zúzós grafika, zúzós ellenfelek!

 John Riccitiello, az EA CEO-ja pattan a színpadra, majd egy dohányzó nő hangján megszólal. További játékokat mutatnak be, következik az NFS: The Run!

Jason DeLong felkonferálja a játékot, majd bele is csap a lecsóba, kezében az Xbox kontrollerrel.

Egy gönyörű paripával, Ford Mustang-gal csapatja Chicago utcáin. Elkapják a rendőrök, átvezető animációban láthatjuk, ahogy a sofőr elmenekül, háztetőkön ugrál, miközben egy helikopter is lövi.

Bunyó egy rendőr és a sofőr között, hősünk nyer és elköti a zsernyákok vasát. A helikopter nem adja fel, továbbra is üldöz minket. Kemény muzsika, pörgős játékmenet!

A rosszarcú fiatalember lezuhan valahova a kocsival, mivel a helikopter kilőtte az előtte haladó tartálykocsit. Ejnye, rendvédelmi szervek!

Na hova zuhant a jómadár? Vonat sínekre. Az x gomb nyomogatásával kirúgja az ajtót, majd véget ér a videó. Aztamindenit!

STAR WARS THE OLD REPUBLIC!
Greg Zeschuk a BioWare-től arról beszél, mennyire jó lesz a játék. És az előzetes! Lássuk, lássuk, az Erő legyen velünk!

Kezdődik az előzetes. Bolygókat látunk, egy kellemes női hang a századok óta tartó békéről beszél. Aztán csatahajók támadnak, fénykard párbaj, robbanások, droidok, sith-ek! A már látott trailerekből néhány jelenet is szerepet kap. A női hang mellett kemény sith hang reagál az elmondottakra, egyfajta adok-kapok.

Klasszikus Duel of the Fates dallamokra ér véget az előzetes. Sok újdonságot sajnos nem tudtunk meg... Most jön valami új!

SSX, snowboard, Himalája,fagyos hangulat, nagy ugrások. Semmi gameplay, szigorúan renderelt móka. Megjelenés 2012. januárjában. Peter Moore fárad a színpadra. Nyílt világú játék, a Föld majd' minden snowboardos helyszínével.

Következik a FIFA 12! Moore a A FIFA 11-ről beszél: 51 darab díjat zsebelt be a játék, 13 millió játékot játszottak eddig neten.

"A világ legnagyobb sportjátéka." - nem kispályás a bácsi. Arról beszél, hány konzolon és eszközön lehet játszani. Felkonferálja Matt Bilbey-t, az EA Sports fejesét. Az új játékelemeket láthatjuk gameplay videón.

Világsztárok, hírességek beszélnek a játékról, milyen jó is az. Köztük pl. Rooney, Kaka, és sok noname arc is.

Most a Football Club-ról van szó, ami egy online szolgáltatás, és a játékosokat a való világ labdarúgó-eseményeihez köti. Kihívások, frissítések, követve a világ sporteseményeit.

A Football Club-ról is videót láthatunk, csapatunk kiválasztása után a világ bármely részén élőkkel kommunikálhatunk. Következik a Madden 12, egy kis játékmenettel.

Peyton Hills és Clay Matthews megmondja a frankót, keményen, már-már ordítozva, miközben szétkapják egymást a srácok a pályán. Eredet-muzsika, Peter More is bekerül a képbe. A GYŐZELEM-ről beszélnek. Ínye!

Kimegyek a teámért.

Megjelenés augusztus 30-án.

Következik a The Sims Social, azaz a The Sims Facebook változata.

Ebből is előzetest láthatunk: szokásos Sims-történések, Sims-grafika. Megjelenés "hamarosan". (Én túlélem nélküle.)

Az előzetes alatt azt láthatjuk, ahogy üzenőfalunkon megjelennek azok a dolgok, amiket a játékban művelünk. David Guetta-t megszégyenítő TUCCTUCC zene szól alatta.

Következik a Kingdoms of Amalur: Reckoningés Curt Schilling, a fejlesztő cég CEO-ja. Szintén egy előzetessel érkezett: a munkatársakról van szó, kiket is sikerült megszerezni a projekthez. Kezdődik a videó. Különböző helyszíneket láthatunk, egy kis akcióval megfűszerezve.

Most pedig jön az Overstrike, melyet Ted Price, az Insomniac fejese konferál fel.  TPS játékról van szó, főszerepben egy tolvaj, egy tudós és egy detektív. Jön a videó: jövőben játszódik a játék, egyhén Sam Fisher beütésű figura beszél, milyen barátságos ő, közben láthatjuk, ahogy mindenkit legyilkol. Jó arc! Egy fél-afro-amerikai is a csapat tagja, valamint egy 70-es évekbeli kémfilmből előlibbent kisasszony. Lövöldöznek, de nagyon! Brink jellegű környezet.

JÖN A BATTLEFIELD 3!

Új játékmenet jelenetek, pár másodpercre. Tapsvihar, naná, hogy az. Karl Magnus Troedsson egyenesen Svédországból, felkonferálja a videót. Frostbyte 2, pusztíthatóság, hangok, tájak. Jön a multiplayer! Párizs, Operation Metro.

Battlelog rendszer érkezik, online ingyenes közösségi szolgáltatás. Idén szeptemberben multiplatform nyílt béta indul, most pedig tankütközetet láthatunk a sivatagban.

Hősünk egy tank gépágyújánál, sivatagos környezet, hatalmas füstfelhő. Nyugodtan halad a konvoj, de egyszer csak BUMM! És így lett a choca...akarom mondani baj van, megtámadták őket.

Dördülnek az ágyúk, a csapattagok a rádión beszélnek hozzánk és egymáshoz. Porfelhők és füst mindenhol. Hőkamera-nézetre váltunk.

Légitámogató rendszert kezdünk irányítani, a Call of Duty-ból már megszokott módon, viszont a tank belsejéből.

Teljesítményünknek köszönhetően a tankok tovább haladhatnak, mi is velük tartunk. Egy bázis felé vesszük utunkat.

Október 25-én érkezik a játék, ha ezt láttátok, akkor nem bírjátok ki addig, ahogy én sem!

Úgy tűnik, vége a konferenciának.

Most átolvasom, miket írtam, remélem érthető volt, és élveztétek a közvetítést. Köszönöm a figyelmet, maradjatok velünk, ma még lesz egy Ubisoft konferencia is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)