Hirdetés

Az E3-on bemutatkozhat a Halo Infinity

|

Állítólag az Infinity alcímet viseli a következő Halo játék, ami azok számára, akik az utóbbi két számozott résszel játszottak, ismerős lehet.

Hirdetés

Három éve jelent meg a Halo 5: Guardians, úgyhogy teljesen időszerű a sorozat folytatásának bejelentése. Meg egyébként a PC-s debütálás is, hiszen a kiadó ígérete szerint minden Microsoft-játék egyszerre jön ki PC-re és Xbox One-ra, így ha kapunk új Halo-t, az várhatóan nem kerüli el a Windows 10-et sem.

Hirdetés

Most a Windows-zal foglalkozó, korábban többször is szellőztető Thurrott.com szerkesztője, Brad Sams tweetelte ki, hogy úgy hallotta, az E3-on bemutatkozik a Halo Infinity, a sorozat következő játéka. Az Infinity a Forerunner technológiával épült UNSC hajó neve, ami a Halo 4-ben és 5-ben is szerepet kapott.

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy az, hogy nem Halo 6-nak hívják, mit jelent a játékmenetet tekintve. Lehet, hogy live service-es játékká bővítik, és a Destiny nyomdokaiba lép? Napokon belül kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)