Hirdetés

GS Hype - E3 Különkiadás

|

Sirius mai hírei: infók a PS4-ről és az Xbox One-ról, Destiny gameplay érkezett, bejelentették a Mirror's Edge 2-t és a Battlefrontot.

Hirdetés

Túl vagyunk az éves gamerkarácsony, az E3 első napján és rengeteg mesélnivalónk van. Ha egy órás lenne a Hype, Sirius el is mondaná nektek mindet, de inkább összeszedtük a fontosabbakat. A GSO-n pedig természetesen megtaláltok mindent, ami az éjjel kiderült a next-genekről és a játékokról.

A Microsoft betartotta ígéretét, és E3-as konferenciája valóban a játékokról szólt. Kiderült sok minden az Xbox One-ról is, például az ára: Európában 499 euróba fog kerülni, míg Amerikában ugyanennyi dollárba.

A next-gen konzolon kívül érkezik az új Xbox 360 is, ami könnyebb és vékonyabb lesz. De a lényeg, amitől még nekünk is leesett az állunk, hogy a Gold előfizetők havonta két ingyen játékot is kapnak a Microsofttól hozzá. Például Assassin's Creed 2-t és Halo 3-at.

Természetesen a Sony-nak is volt mondanivalója bőven, a rengeteg játék mellett, az új konzolról is. Hivatalos lett, amit már eddig is sejteni lehetett, hogy a PS4 nem igényel folyamatos online jelenlétet és támogatja a használt játékokat, újdonság azonban, hogy a multiplayerhez mostantól tagság kell, ami havi 5 dollárba fáj majd.

Ideje volt, hogy a Sony is megmutassa next-gen konzolját, ezért meg is tette. A Playstation 4-ről képeket találtok a GSO-n.

Sokak nagy örömére beigazolódtak a korábbi pletykák, miszerint jön a Mirror's Edge folytatása. A DICE bejelentette a Mirror's Edge 2-t egy fájdalmasan rövid teaser kíséretében. De a lényeg, hogy jön, 2014-ben, a next-gen konzolok mellett PC-re is.

Szomorúak lettünk volna, ha nem jön el az a pillanat az E3-on amikor végre bele pillanthatunk a Destiny-be. Meg is kaptuk az első gameplay-t szerencsére, megnézni kötelező.

Az éjszaka legjobb híre és egyben legbosszantóbb tálalása sokunknak a Star Wars: Battlefront volt. Nagyjából semmit nem tudunk róla, egy kegyetlenül rövid teaser-en kívül, de a legfontosabb átjött: érkezik a játék.

A Battlefield 4 természetesen többször, több helyen szóba került, láttunk belőle gameplay-t, sőt az EA konferencián élőben nézhettük, ahogy 64 szerencsés a színpadon tolja a játék multiplayerét.

Maradjatok velünk mert indul a Hype rengeteg hírrel, minden mást megtaláltok a GSO-n.

Ha feliratkoztok YouTube csatornánkra, garantáltan nem maradtok le semmiről, és az E3 kapcsán ez most különösen érvényes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)