Hirdetés

E3 2018 - lesz még egy rendhagyó sajtókonferencia

|

A gyönyörű gyűjtői kiadásokat gyártó Limited Run Games is egy sajtókonferencia során mutatja be újdonságait.

Hirdetés

Reméljük, hogy nem fog mindenki mindenről sajtókonferenciát tartani a jövőben, de ennyi még talán épp belefér. 

Hirdetés

A nagy kavarodásban kicsit elkerülte a figyelmünket, de a napokban bejelentette a Limited Run Games, hogy június 11-én, hétfőn este 9-kor sajtókonferenciát tart, melyet a Twitchen lehet élőben követni. A csapat indie játékokhoz gyárt szimpla dobozos és különleges kiadásokat, illetve gyűjtőknek szóló kiegészítőket. Korábban például több Oddworld játék, a Shadow Complex Remastered és az Octodad is nekik köszönhetően volt elérhető dobozos formában. Valószínűleg nem ez lesz az E3 legizgalmasabb műsora, de figyelünk, és szólunk, bármi érdekes történik. Alább ti is nézhetitek a streamet, ha jókor jöttök vissza.

Watch live video from LimitedRunGames on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)