Hirdetés

E3 2021 - Ubisoft Forward livestream

|

Far Cry 6, Riders Republic, Rainbow Six Extraction és sok minden más - kövesd velünk a Ubisoft E3-as előadását!

Hirdetés

Igaz, hogy digitális formában, de a héten a szokott időben startol el az E3, melynek keretében megismerhetjük a következő egy-másfél év újdonságait, kapunk egy rakás megjelenési dátumot ősszel érkező játékokhoz, meg különböző látványos trailereket, amik meghozzák a kedvet kívánságlistánk bővítéséhez. Bár bejelentések már az elmúlt hetekben is voltak, a buli csak a Ubisoft előadását követően indul be igazán. 

A Ubisoft Forward június 12-én 21:00-kor veszi majd kezdetét, előtte egy órán keresztül már megjelent játékok frissítéseiről lesz szó, és ha lement a műsor, a Rainbow Six: Siege-re vetül a rivaldafény. A középső blokkot velünk együtt követhetitek a GameStar YouTube csatornáján, ahol Kaci lesz a műsorvezető.

Hirdetés

Ennek keretében várhatóan még többet megtudhatunk majd a Far Cry 6-ról (a megjelenési dátumot ugye már ismerjük, és a játékmenet kapcsán is hallottunk ezt-azt, de még nem eleget), részletesen taglalják, milyen élményt kínál a korábban Quarantine címet viselő, de végül Extractionre váltó új Rainbow Six játék, és az is kiderül, miért lesz nagyon jó a Steep szellemi utódjának tekinthető, extrémsportos Riders Republic, valamint mit kínál az Assassin's Creed Valhalla Párizsban játszódó kiegészítője.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Mesélnek továbbá a készülő sorozatokról és filmekről is, lesz pár, köztük az Assassin's Creed Netflix-szériával és a Mythic Quest következő évadával. Ugyanakkor biztos, hogy a Prince of Persia remake és a The Division franchise teljes egészében távolmarad. 

Az adást alább követhetitek június 12-én 21:00-tól, de minden fontos hírrel és bejelentéssel külön cikkekben is foglalkozunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)