Hirdetés

E3 2018 - végre megmutatta magát a Starfield

|

Temérdek pletykát hallottunk már róla, most pedig végre valahára hivatalosan is bejelentették a Bethesda új játékát.

Hirdetés

25 éve nem jelentkezett már teljesen új franchise-zal a Bethesda Game Studios, most viszont ez is megváltozik. A Starfield címet többször hallottuk már, azt hittük, hogy a tavalyi expón is mutatnak legalább pár kósza pillantásnyit az új sci-fi játékból, de akkor csalódnunk kellett.

Hirdetés

Idén is mindössze egy műholdszerű űrben lebegő tárgyat láthattunk a rövidke teaser videóban, illetve persze a játék címe is megjelent szép fehér betűkkel a képernyőn. Egyelőre ennyivel kell beérnünk, de legalább már hivatalosan is megerősítésre került az, hogy érkezik a Starfield, ami kifejezetten egyjátékos kalandnak ígérkezik.

Nektek mik az elvárásaitok a Starfield felé? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)