Hirdetés

E3 2018 - újabb traileren az Octopath Traveler, jön a demó

|

Két nap múlva már tölthető a próbaváltozat, sőt még a fantasztikus gyűjtői kiadásra is vethetünk egy pillantást.

Hirdetés

A Square Enix E3-as konferenciáján már bemutatásra került az Octopath Traveler, a Nintendo bemutatóján valamivel több anyagot láthattunk a hamarosan megjelenő körökre osztott szerepjátékból.

Hirdetés

Az Octopath legújabb traileréből megtudtuk, hogy az ingyenesen letölthető demó két nap múlva, június 25-én válik elérhetővé a Nintendo eShopban. Minden traveler karakter első fejezetét játszhatjuk végig, a mentésünket pedig átvihetjük a teljes játékba is annak megvásárlása után. Nézzétek meg a hangulatos bemutatót alább:

A játék gyűjtői kiadása a Traveler's Compedium Edition nevet kapta. A csomagban a játékkártya mellé kapunk egy kétoldalas Orsterra-térképet, egy úgynevezett Leaf érmét (Orsterra fizetőeszközét), illetve egy gyönyörű, nyolc oldalas kihajthatós könyvet.

Az Octopath Traveler július 13-án jelenik meg Switchre, addig bőven végig lehet pörgetni többször is a demót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)