Hirdetés

E3 2018 - megvan a Microsoft előadásának dátuma is

|

Nyilván nem hagyja ki a Microsoft sem az idei E3-at, és számunkra nem is olyan kényelmetlen időpontban tartja bemutatóját.

Hirdetés

A múlt héten kiderült, hogy a Bethesda megint a legrosszabb időpontot választotta előadásához. Igaz, hogy az Egyesült Államok lakóinak nem okoz problémát élőben követni a show-t, de itthoni idő szerint hajnali fél 4-kor lesz, ami pont olyan, hogy addig az ember már nem marad ébren, olyan korán meg nem kel fel.

Hirdetés

A Microsoft is egy (amerikai idő szerint) vasárnapi slotot foglalt be, ami még itthon is aznapnak számít. Az E3-as prezentáció június 10-én este 10-kor veszi kezdetét, és várhatóan 1-2 órán át fog tartani. Remélhetőleg hallunk ezt-azt új exkluzívokról, új szolgáltatásokról, és arról, mely játékok kapnak Xbox One X-támogatást.

Viszont azt is hallottuk, hogy az idei show más lesz, mint az eddigiek. Hogy miben, az remélhetőleg nemsokára kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)