Hirdetés

E3 2018 - idén is előadást tart a Devolver, előre elnézést kérnek

|

Teljes őrület volt a Devolver 15 perces műsora, amin új játékokról nem sok szó esett, de így is örülünk neki, hogy megtörtént.

Hirdetés

Egészen addig, amíg el nem kezdődött, komolyan vettük, hogy az indie játékok kiadásával foglalkozó csapat is egy sajtókonferencia során akarja bemutatni játékait. Aztán hamar világossá vált, hogy itt valami másról van szó.

Hirdetés

Valójában kifigurázták az E3-as előadásokat, melyek során nagy emberek nagy dolgokat mondanak nagy játékokról. Aztán erősen túltolták a végére. Az idei műsor június 11-én hajnali 5-kor kezdődik, és tényleg lesznek játékbejelentések, valamint azt ígérik, a Devolver Labs technológiai fejlesztéseiről is mesélnek. Persze nehéz nekik bármit elhinni, főleg, hogy hozzátették, lesz vér, esetleg halál is.

Ha a tavalyi kimaradt, itt nézhetitek újra, aztán beszéljétek meg a látottakat egy felnőttel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)