Hirdetés

E3 2018 - egyesek már komolyan elemzik, hol játszódhat a The Elder Scrolls VI

|

A közkedvelt sorozat várva várt folytatásról eddig csak annyit tudni biztosan, hogy készítik, de sokan már egész komoly elméleteket gyártanak a játék lehetséges helyszínéről.

Hirdetés

A Bethesda idei E3-as konferenciáján végre bejelentette a The Elder Scrolls VI-ot, amelyről a számozott címen kívül konkrétan semmit nem tudunk. A rajongók viszont nagyon lelkesek, és próbálnak minél több dolgot kideríteni.

Hirdetés

A bő fél perces teaser nagyon alap dolgokat mutat csak a játékvilágból, viszont az elméleteket már elkezdték gyártani a legelhivatottabb játékosok a látottak alapján. Ha valakinek kimaradt volna, íme a szóban forgó trailer:

Az táj fekvése, az óceán, a hegyek és a látható erőd alapján azt gyanítják a legtöbben, hogy a The Elder Scrolls VI helyszíne High Rock lesz, a videó pedig a North Kambriáról pásztázik végig a területen.

High Rock egyébként a bretonok hazája, de rengeteg ork is lakja a területet. A szomszédos Skyrimmel pedig elég feszült a kapcsolat, így egy komoly konfliktus nagyszerű alapot adhatna egy eposzi történetnek.

Mi felvázoltuk a lehetőséget az egyik vonatkozó cikkünkben, így ha még nem tettétek, szavazzatok, hogy szerintetek hol fog játszódni a The Elder Scrolls VI.

Ti mit vártok a Skyrim folytatásától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)