Hirdetés

E3 2017- az Uncharted: The Lost Legacy új trailere garantáltan meghozza a kalandvágyad

|

A Naughty Dog ismét megmutatta, hogy Nathan nélkül is van értelme a sorozatnak, az Uncharted: The Lost Legacy pedig szinte kötelező a rajongóknak.

Hirdetés

Ugyan Nathan Drake felhagyott a kalandozással, a PlayStation-játékosoknak nem kell, hiszen vár rájuk a pazarnak ígérkező Uncharted: The Lost Legacy. Az E3-as előzetes pedig csak még érdekesebbé tette Chloe és Nadine kalandját.

Mivel már nincs messze a megjelenés, nagy sztorielemeket nem lőttek le a készítők a színpadi előadás alatt, de arról biztosítottak a legújabb kedvcsinálóban is, hogy valószínűleg a körmünket fogjuk rágni, ha nincs nálunk a kontroller. Emellett rendkívül szórakoztatónak tűnik a két, egymással szemben is bizalmatlan szövetséges közti dinamika, úgyhogy már nagyon várjuk, merre halad majd tovább az Uncharted: The Lost Legacy cselekménye.

Megjelenés augusztusban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)