Hirdetés

Mire E3-ig számolok - Bethesda

|

Ha csak akkorát szól a Bethesda idei konferenciája, mint a tavalyi sajtóesemény, akkor már elégedettek leszünk. Lássuk, mire számíthatunk idén a kiadótól.

Hirdetés

A Bethesda először 2015-ben tartott önálló konferenciát az E3-on, és milyen jól tették! A nagy sikerre való tekintette Pete Hines és Todd Howard tavaly is összerántotta a bandát, és idén is Los Angelesbe utaznak, hogy eláruljanak ezt-azt a készülő címekről és a már megjelent játékok jövőjéről.

Amik biztosan ott lesznek

A kiadó már hónapokkal ezelőtt megerősítette, hogy a Fallout 4 VR ott lesz az E3-on, a kérdés már csak az, hogy pontosan milyen minőségben. Megint csak egy zárt ajtós demóval készülnek, vagy már a megjelenési dátumot is elárulják majd? A Fallout Shelter 2015-ben a konferencia napján jelent meg, ezt az eshetőséget se zárhatjuk ki.

A nagy titoktartás után zárt bétába, nemrég pedig időszakos nyílt bétába lépett a Quake Champions, ami a manapság nagyon népszerű hero shootereket próbálja meg ötvözni az old-school lövöldékkel. Valószínűleg a Doom többjátékos módjának fejlesztésére szánt pénzt és energiát is átforgatták ebbe, amit egyáltalán nem bánunk, remélhetőleg sok új infóval szolgálnak majd.

A kiküldött E3-as meghívón látható a Prey és a Dishonored 2 is, ezek minden bizonnyal méretes DLC-ket kapnak majd, de szerepelt rajta a Doom és a The Elder Scrolls Online is, amelyekről szintén szót ejtenek a sajtótájékoztatón.

Amik valószínűleg ott lesznek

Azt tudjuk, hogy a Bethesda két nagy bejelentésre készül idén, azt azonban még nem árulták el, hogy mik ezek. Ettől függetlenül nagy összegben mernénk rá fogadni, hogy a Wolfenstein: New Colossus lesz az egyik, aminek teaserét tavaly a Quake Champions előzetesébe csempészték bele. Azóta nem igazán hallottunk a dologról, de ettől csak még izgalmasabb lesz az idei buli.

Szintén mérget mernénk venni arra, hogy a másik nagy bejelentés a The Evil Within 2 lesz. A horror egyik atyaúristenének tartott Shinji Mikami az előző rész óta nem jelentkezett semmivel, és aligha hisszük, hogy a kiadó nyaralni küldte. Ez elmúlt évek legjobb horrorjátékai között számon tartott The Evil Within mindenképp megérdemelne egy folytatást, és nagyon valószínű, hogy a Bethesda is így gondolja.

Amiket szeretnénk, ha ott lennének

Mivel a Bethesda általában azokra a játékokra koncentrál, amiből már legalább egy trailert tudnak mutatni, gyerekcipőben járó projektekkel valószínűleg most sem találkozunk majd. Ettől függetlenül rengeteg rajongó könyörög azért, hogy az Obsidian csinálhasson még egy Fallout epizódot, és hát nyilván mi is nagyon szeretnénk, ha ez megvalósulna, de azért elég kicsi az esély. Ezenkívül a napokban felröppent a hír, miszerint a Bethesda egyik titkos projektje a sok közül egy "élvonalbeli freemium játék" lesz, amelyen a montréali stúdiójuk dolgozik, talán kapunk erre is minimum egy utalást (ahogy korábban a New Colossusra).

Szintén nem valószínű, hogy miután épp csak megérkezett a The Elder Scrolls Online Morrowind DLC-je, ledobnák a TES6 bombát. A Skyrim Nintendo Switch portjának viszont épp itt lenne az ideje. A kiadó új IP-ken is dolgozik, amelyek a Fallouthoz és a The Elder Scrollshoz hasonlóan hatalmas nyílt világokkal rendelkeznek majd, így simán lehet, hogy valamelyikből kapunk egy kis ízelítőt a show végén.

Szerintetek tartogat még valamilyen meglepetést a Bethesda?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)