Hirdetés

E3 2015 - Project Setsuna bejelentés

|

A már jól ismert nagyágyúk mellett a Square Enix fogta magát és váratlanul bejelentett egy teljesen új RPG-t, amiből akár még sorozat is lehet: jön a Project Setsuna.

Hirdetés

Azt hiszem a japán szerepjátékok rajongói az idén abszolút nem panaszkodhatnak, hiszen az idei E3 bővelkedik az izgalmas bejelentésekben: egy álmunk vált valóra a Final Fantasy VII remake bejelentésével, de ezen felül meglepő módon folytatást kap 2010 egyik kultuszjátéka, a Nier, valamint a méltán népszerű Fire Emblem-sorozat is új résszel bővül.

Ha pedig ez még nem lenne elég, a Square Enix egy titokzatos bejelentéssel zárta idei konferenciáját. Yosuke Matsuda, a Square Enix elnöke jelentette be az egyelőre csak Project Setsuna névre elkeresztelt projektet, melyet a frissen alakult Tokyo RPG Factory csapaga fog fejleszteni. Matsuda szerint ez egy teljesen új sorozat kiindulópontja lehet, de egyelőre ennél sokkal több részletet nem árult el. Azért annyi szerencsénk van, hogy egy rövid teaser trailer keretében betekintést nyerhetünk a játék képi világába.

Ha minden igaz, akkor még idén többet megtudhatunk arról, hogy pontosan milyen is lesz a Project Setsuna. Ti mire számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)