Hirdetés

E3 2015 - így támad fel a Roller Coaster Tycoon

|

2015 a feltámadások éve. Az Elite: Dangeroust is fejlesztő Frontier Developments visszatér a gyökereihez, hogy felélessze a vidámpark építős játékok műfaját. Itt a Planet Coaster Tycoon: Simulation Evolved.

Hirdetés

Számos űrhajós szimulátor, így a Star Citizen, az EVE: Valkyrie és az Elite: Dangerous is tiszteletét tette a PC Gaming Show-n, a Frontier Developments feje azonban teljesen más okból érkezett az E3-ra.

David Braben három mondatban megemlítette az Elite: Dangerous frissítéseit (legyen az már megtörtént, vagy csak közelgő update), aztán már ugrott is volna át az előadás igazi témájára, ha nem akadt volna el a szava. Szerencsére pár pillanat kínos csend után elindították a trailert, így folytatódhatott a show.

Hamar kiderült, hogy a Roller Coaster Tycoon játékok utódjáról, a Planet Coaster Tycoon: Simulation Evolved névre keresztelt csodáról van szó, amely Braben állítása szerint már előrendelhető a Frontier oldalán. Sajnos a webmesterek a cikk megírásának pillanatában még nem aktiválták a dolgot, de ez minden bizonnyal hamarosan megtörténik majd. Egyébként is ráérünk még, hiszen a játék csak 2016-ban jelenik majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)