Hirdetés

E3 2013 Kerekasztal - Ezt várjuk (3.rész)

|

Íme a harmadik GameStar Kerekasztal, amiben a PlayStation 4 esélyeit és a Sony E3 konferencia tartalmát boncolgatják a szerkesztők.

Hirdetés

Fedje jótékony homály azt a tényt, hogy az a bizonyos kerekasztal inkább ovális, és hogy Daev, aDaM, HP és Mocsy immáron három napja nem öltöztek át, koncentráljunk inkább a Sony E3-as dolgaira.

A mai GameStar-os E3 2013 Kerekasztal témája a gamer karácsony másik nagyágyúja, a Sony. A cég nagyon okosan a Microsoftos Xbox One bejelentés után a konkurencia összes hibáját kíméletlenül kihasználta, viszont ez még nem garancia a sikerre.

Azt már tudjuk, hogy a PlayStation 4 ára nem verdesi majd az eget, nem kell majd hozzá folyamatos internetkapcsolat és gyárilag a DRM is kuka, illetve a Sony nem győzte hangsúlyozni, hogy a PlayStation 4 elsősorban egy játékkonzol lesz. Ezzel a névvel mi más is lehetne?

De azért rengeteg még a kérdőjel. Látjuk majd magát a PlayStation 4 konzolt? Mivel biztosíthatják az előnyüket a Microsoft előtt? Várhatók olyan exkluzív címek, mint a The Last of Us?

Ezekre és még sok más kérdésre keresik a választ a GameStar szerkesztői az E3 2013 Kerekasztal harmadik adásában. Az első, illetve a második részt is érdemes megnéznetek, hogy teljes képet kaphassatok az E3 elé támasztott elvárásokról.

A YouTube csatornánkon a Hype-ok, a videótesztek és a méltán híres GameStarWars mellett az E3 2013 Kerekasztal korábbi epizódjait is megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)