Hirdetés

Dead Rising 4 - szinte biztos, hogy az E3-on bemutatják

|

Homályos képek jelentek meg a Dead Rising 4-ről és annak plakátjáról, amik lényegében megerősítik, hogy a játék jön. A rajongók örülni fognak.

Hirdetés

Nemrég hallottunk először pletykákat arról, hogy a Dead Rising 4 lesz a Microsoft egyik nagy E3-as bejelentése. A Dead Rising 3 az Xbox One egyik nyitócíme volt, és elég jól teljesített ahhoz, hogy a sorozatot megérje folytatni.

A ThisGenGaming oldalán megjelent néhány kép és információ a negyedik részről. A fotók ahhoz képest, hogy egy monitort látunk lefényképezve, egész jó minőségűek, és nagyon kicsi rá az esély, hogy az egész kamu volna. A képeken látszik a főszereplő, aki nagyon hasonlít az első rész Frank Westjére, és ez nem véletlen: egy ekim nevű fórumozó elárulta, hogy a Dead Rising 4 az első rész remake-je, karácsony környékén játszódik, és nem csak a pláza, hanem alighanem annak környezete is bejárható lesz. Négyfős kooperatív móddal bővítik ki.

Arra semmi nem utal, hogy a játék exkluzív, így az is lehet, hogy a Capcom csak úgy, valamikor bedobja, nem pedig a Microsoft sajtókonferenciáján kap helyet. Így vagy úgy, várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)