Hirdetés

Az első Tomb Raider gameplay

|

Lara kisasszony az életéért küzd - igencsak látványosan!

Hirdetés

Ahogy az várható volt, a múlt heti videó után megérkezett az E3-ra Lara Croft, és az új Tomb Raider játék első gameplay videója.

Lessétek, mert jó:

Valószínűleg az első, gyakorló pályát láthattuk, ahol megismerkedünk az irányítás alapjaival. A grafika nagyon szép, a karakter mozgások is rendben vannak (az persze rejtély, miután Larát átdöfte egy karó, hogyan tud sziklákra felpattanni - de ő Lara, úgyhogy ne is próbáljunk meg magyarázatot találni), a környezet pedig kellően nyomasztó. Az még nem tiszta, hogy a raszta frizkós bennszülöttek mit akarhatnak tőlünk (van egy-két tippem), de a játékban majd ez is kiderül. Engem megnyert magának Lara legújabb kalandja, remélem a továbbiakban is hasonlóan összerakott játékmeneteket kapunk majd!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)