Hirdetés

A Microsoft már most E3-as fellépését tervezi

|

A jövő évi, megváltoztatott koncepciójú E3 kiállításon egy szemléletmód-váltáson átesett Microsoft-tal találkozhatunk.

Hirdetés

A június elején megrendezésre kerülő E3 kiállítás továbbra sem teszi tiszteletét Magyarországon, de hetekkel ezelőtt jóval közelebb kerültünk hozzá egy szerződésnek köszönhetően. Visszatérnek eredeti koncepciójukhoz, a játékiparba szerveresen beépült közösség mellett jövőre ismét tárt kapukkal várják a látogatók seregeit. Los Angeles-ből természetesen nem hiányozhatnak a Microsoft kivezényelt újdonságai és játékai, a legfrissebb Major Nelson fülbevalóban a Microsoft Game Studios nagyhatalmú vezére, becses nevén szólítva Phil Spencer elárulta, a következő esztendőben az eddigiektől eltérő szemléletmódban tekintenek majd a kiállításra. Ennek első nyomait már felfedezhetjük Nelson podcast-jében, többek között arról is szót ejtettek, hogy elkezdték megtervezni jövőre esedékes E3-as fellépésüket. Hátralévő hónapjaikban kihasználják rendelkezésükre álló idejüket és szépen-lassan elkezdik kiszórni titkos kamrájukban felgyülemlett anyagaikat. Spencer elmondása szerint számos bejelentésre várakozó információ halmozódott fel főhadiszállásukon és alig várja, mikor léphetnek a nagyközönség elé. Jövőre június másodika és negyedike között tapadhatunk a képernyőkhöz árgus szemekkel figyelni az E3-as hírözönt.

 

e3ms.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)