Hirdetés

Assassin's Creed Syndicate megjelenés - rengeteg speciális kiadással támad a Ubisoft

|

Ahogy azt már az Assassin's Creed sorozatnál megszokhattuk, a Syndicate is rengeteg különböző speciális kiadással érkezik.

Hirdetés

Már az Assassin's Creed Unity kapcsán is kicsit ijesztő volt a Ubisoft által kidobott speciális kiadások mennyisége, és úgy látszik, hogy a Syndicate megjelenésekor is valami nagyon hasonlóra számíthatunk.

Az Assassin's Creed Syndicate előreláthatóan négy különböző gyűjtői kiadással érkezik, amikben természetesen más-más tartalmak kaptak helyet. Van először is az Gold Edition, ami lényegében annyit tud, hogy tartalmazza az elmaradhatatlan Season Pass-t és kapunk mellé egy Baker Street nevű ruhát.

Assassin's Creed Syndicate Rooks Edition

A Goldnál egy leheletnyivel olcsóbb a Rooks Edition, amiben ugyan nincs benne a Season Pass, viszont jár hozzá egy térkép, egy zenés cédé, egy művészeti könyv, illetve pár extra játékbeli tartalom.

Assassin's Creed Charing Cross Edition

A Charing Cross-ban sincs benne a Season Pass, viszont a két extra küldetés mellé még jár egy 26 centis Jacob-figura is. 

Assassin's Creed Syndicate Big Ben Edition

A Syndicate legdurvább gyűjtőije a Big Ben Edition, amiben már benne van a Season Pass, illetve a korábbi extrák mellé még egy laposüveget, egy fémtokot, egy díszdobozt, illetve egy még csicsásabb Jacob-figurát is kapunk. 

Az Assassin's Creed Syndicate megjelenés október 23-án várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, illetve valamikor ősszel PC-re is befut a legajabb AC.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)