Márciusban egy napon jönnek a legfontosabb játékok, de lesznek még érdekességek

|

Kevésbé izgalmas hónap következik a játékvilágban, ám egy-két újdonságot azért mindenki találhat magának.

Hirdetés

Ritkán fordul elő, hogy már januárban és februárban is annyi figyelemre érdemes játék jelenik meg, mint idén, ahogy az is, hogy az év első két hónapjához képest március és április gyérnek tűnik. Számíthatunk még megjelenési dátumok bejelentésére; biztosan nagy a bizonytalanság a stúdióknál az épp zajló elbocsátások miatt, lehet, hogy ez elviszi a fókuszt, de néhány már bejelentett, viszont jelenleg kitűzött időpont nélküli játék biztosan érkezik még tavasszal.

A mennyiségre nem lehet panaszunk márciusban sem, ugyanakkor a listán számos újrakiadás és folytatás is található. Március 22. lesz a hónap legfontosabb napja, aztán a következő héten egy South Park játék is befut, ami miatt lehetnénk izgatottabbak is, de a korábban kiadott előzetesek nem voltak kifejezetten meggyőzőek. Mindegy, legfeljebb folytatjuk a Helldivers 2-zést.

Hirdetés

2024. márciusi megjelenések - 2. hét

The Outlast Trials - március 5. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Korai hozzáféréssel egy ideje már elérhető a The Outlast Trials, a Red Barrels horrorjáték-sorozatának legújabb része, de miután sikerült mindent a helyére tenni a felhasználók visszajelzéseinek segítségével, eljött a pillanat, hogy a teljes változatot is szabadjára engedje a csapat. Az időben a két számozott felvonás előtt játszódó játékban egy kegyetlen hidegháborús kísérlet résztvevői vagyunk, egyedül vagy akár három sorstársunkkal együtt kell feladatokat teljesítenünk, szörnyetegeket kerülgetnünk, életben maradnunk. Harcolni most sem tudunk, a legjobb, amit tehetünk, hogy lassítjuk a ránk támadókat, és megpróbálunk elfutni vagy ellopakodni.

Expeditions: A MudRunner Game - március 5. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A MudRunner és SnowRunner sorozat alkotóinak új játékában tudományos expedíciók során kell válogatott járműveket vezetnünk nehezített terepeken, Arizonától a Kárpátokig. Segítségünkre lesznek speciális eszközök, ezeket használva kell eljutnunk oda, ahol kincsek rejlenek - de a sikerhez fontos a jó tervezés és a szakértői segítség is.

As Dusk Falls - március 7. - PS4, PS5

A korábban PC-re és Xboxra megjelent, most PlayStation konzolokra érkező As Dusk Falls egy izgalmas kalandjáték, amiben hétköznapi emberek keverednek kellemetlen szituációkba, és csak rajtunk, döntéseinken múlik, hogyan alakul a sorsuk, ki éli túl, és ki nem. Az egész egy félresikerült rablással indul, amiből aztán túszejtés lesz - ez eszkalálódik egyre durvábban. Magyar nyelven is játszható lesz, akár úgy is, hogy több játékos közösen hoz döntéseket (okostelefonjaikat használva), és ha nem értenek egyet, bizonyos esetekben a véletlen dönthet arról, hogyan folytatódik a történet. 

Taxi Life: A City Driving Simulator - március 7. - PC, PS5, Xbox Series X|S

Taxisszimulátor valahogy még nem volt, vagy legalábbis nem kapott akkora figyelmet, mint a Nacon által felkarolt Taxi Life: A City Driving Simulator. Ebben Barcelona utcáin fuvarozhatjuk az utasokat (akár kormányt használva), azzal a céllal, hogy a nulláról indulva sikeres vállalkozást építsünk. Figyelni kell a közlekedési szabályok betartására, a tankolásra, az autómosásra, valamint arra, hogy a beszélgetős utasokkal kommunikáljunk, kéréseiket (rádióadó-váltás, ablak lehúzása) teljesítsük, továbbra az útvonal optimalizálására, de a türelmetlen turisták, a váratlan balesetek is okozhatnak izgalmas kihívásokat. Ahogy egyre több pénzt keresünk, úgy vállalhatunk hosszabb fuvarokat, cserélhetjük és szabhatjuk ízlésünkre kocsinkat.

Unicorn Overlord - március 8. - PS4, PS5, Xbox Series X|S, Switch

Az év legfurább játékcíme titulusra pályázó Unicorn Overlord a Vanillaware új JRPG-je, amiben a számkivetett Alain herceg társaival együtt igyekszik visszaszerezni hatalmát, és ehhez nem rest nagyszabású harcokat megvívni. A fejlesztők célja az volt, hogy a '90-es évek taktikai akciójátékait modernizálják.

WWE 2K24 - március 8. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Megérte a 2K-nek szünetet tartani a WWE 2K sorozattal 2021-ben, hiszen a tavalyi és az azelőtti rész is lényegesen jobb lett a korábbiaknál. Hasonló színvonalra számíthatunk az ideitől is, amelyben kiemelt szerepet kapnak a WrestleMania halhatatlanjai, negyven év fontos összecsapásait játszhatjuk majd újra. Lesz számos új mérkőzéstípus, két karriermódban építhetjük fel saját pankrátorunkat, és a MyFactionben saját csapatot alkothatunk.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)