Ezzel játszunk a hétvégén: XDefiant és Mad Max

|

Golyózápor vár ránk a következő pár napban, meg sivatagi forróság és tuningolt verdák.

Hirdetés

Folyton jövünk nektek azzal, hogy nyár így, meg uborkaszezon úgy, erre csak jött pár újdonság a napokban, amelyek könnyedén elcsavarták a fejünket. Az már más kérdés, hogy a megítélésük tekintetében távolról sincs egyetértés a szerkesztőségben, de furcsa is lenne, ha mindig mindenről ugyanazt gondolnánk.

HP - Belenéztem lopva az XDefiant élménybe, a magam részéről megyek vissza inkább CoD-ozni, de mivel nincs annyi szabad helyem, ezért a már klasszikusnak nevezhető 2019-es Modern Warfare-t indítottam el, és még mindig sokkal jobb multis élményt és gunplayt kínál, mint a Ubisoft darálója. És hát persze ott van Senua is, akinek a fejében lenni nem éppen kellemes élmény, de a hangulata azért még visz magával, kíváncsi vagyok, meddig.

Paca - A hó elején még nem gondoltam volna, hogy bármi újjal fogok játszani a Hellblade 2-n kívül, de elstartolt az XDefiant, amit én - sok mással ellentétben - kifejezetten vártam, és eddig nagyon szórakoztatónak találom. Végre egy igazán jó CoD.

Hirdetés

Csirke - Megérkezett a Fortnite új szezonja, amiben a Fallout és a Mad Max tematika keveredik egymással, én pedig mindkét világot eléggé kedvelem, szóval nem is volt kérdés, hogy beruházzak-e a season passre.

Chava - A saját szememmel szeretnék meggyőződni arról, amit mindenki a videojátékok grafikájának következő lépcsőfokaként emleget, ám mielőtt fejest ugranék Senua második kalandjába, újrajátszom az elsőt. Túl sok mindenre ugyanis már nem emlékszem belőle.

Szada - Befejeztem a korábban említett Star Wars Jedi: Háborús sebek című regényt, amiről hamarosan olvashattok majd a Puliwoodon, és mivel ez a két Star Wars Jedi játék eseményei közötti időszakban játszódik, ezért végre felkészülten vághatok neki a Star Wars Jedi: Survivornek, ez a terv a hétvégére. 

Zs - Itt továbbra is dúl a Super Mario Wonder, ami számomra inkább Luigi Wonder, hiszen egy pillanatig sem nyomtam a címszereplővel, következetesen kitartok a Player 2 mellett. 

Hunter - Megjelent tegnap a Wuthering Waves című kínai, gacha alapú, open world ARPG, szóval teljes lendülettel nekiugrottam. A sztori felvezetését nagyon élveztem, a világ gyönyörű, a harcrendszer pedig lenyűgözően komplex (legalábbis a Genshin Impacthez képest). Egyelőre nagyon tetszik minden, de még csak most tartok ott, hogy kinyílt a világ, és mehetek szabadon felfedezni azt. Akármi is vár odakint, ez mókás hétvége lesz.

kristfvarg - A Furiosa: Történet a Mad Maxből mozi után erős késztetés érzek arra, hogy egy közel tíz éves elmaradást pótolva elkezdjem az Avalanche Studios 2015-ös Mad Max játékát. Teljesen beszippantott a film posztapokaliptikus hangulata, plusz a játékról is csupa jót hallottam - ennél jobb alkalmat nem is találhatnék arra, hogy belevágjak.

Kivi - Hatalmas patch rázta fel újra a Dota 2-t, alapjaiban megváltoztatva, hogyan játsszuk az egyes hősöket. Miután végre végigolvasom a teljes leiratot, és átnézem demóban a képességeket, tesztelem az új buildeket élesben is. Emellett az XDefiantnek én is adok egy esélyt, miután az egyik korai bétatesztelés meglepően jó élmény volt.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)