Hirdetés

E3 2013 - a 2K Games nem pakol ki

|

Annak ellenére, hogy több leendő kasszasiker is van a tarsolyukban, a 2K Games nem fog standot állítani az idei E3-on. De azért lesz mit megmutatniuk.

Hirdetés

Ugye azt mondanunk sem kell, hogy szeptemberben jön a Grand Theft Auto V? És ugye azt is tudjátok, hogy a Civilization V: Brave New World megjelenése is 2013-ra esik? A The Bureau: XCOM Declassified szintén a 2K oltalmát élvezi, és ugyancsak idén fog megjelenni. És a kiadó egyiket sem hagyja majd kipróbálni.

Legalábbis nem az idei E3-on. Arra azonban érdemes számítani, hogy a júniusi eseményről csak úgy dőlnek majd a friss infók, kép- és videóanyagok, ráadásul az is lehet, hogy a 2K vagy a Take Two képviselőit a színpadon látjuk viszont. A kapcsolódó fórumbejegyzésben csupán az állt, hogy hiába is kutatunk a kiadó standja után az E3 bódéjai között, az esemény végére sem találjuk majd meg, így nem lesz alkalmunk kipróbálni egyik igéretes AAA alkotást sem. Június 11. még messze van, addig a cég Twitch és YouTube csatornáin találkozhatunk majd új anyagokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)