Hirdetés

Zombi - megint felbukkant a ZombiU PS4-es és Xbox One-os portja

|

Ahogy közeledünk a gamescom felé, egyre több országban sorolják be a Zombi nevű Ubisoft játékot. Tényleg jön a ZombiU újrakiadása?

Hirdetés

A ZombiU a Wii U egyik nyitócíme volt, de sajnos nem termelt profitot a cégnek, ezért annak idején Yves Guillemot kijelentette, hogy biztosan nem készítenek folytatást.

Az viszont tény, hogy a játék maga nem lett kimondottan rossz, csak nem volt elég nagy a zombis játékok kedvelői és a WiiU-tulajok közös halmaza. Talán épp emiatt próbálkozik újra a Ubisoft immáron Xbox One-on és PlayStation 4-en, hátha egy kis átalakítással, egy kis tuninggal meg tudja szerettetni egy új közönséggel. Miután az ausztrál korhatárbesorolási hatóság besorolta a Zombi nevű játék Xbox One-os változatát, most a tajvani szervezet honlapján tűnt fel a PS4-es változattal és egy képpel együtt. A képen a klasszikus, a ZombiU borítóján is szereplő, beefeaterből átalakult zombit látjuk egy szemben.

Kevesebb mint egy hónap múlva gamescom, akkor talán már konkrétumokkal is tudunk szolgálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)