Hirdetés

The Walking Dead - 360 fokos videó egészíti ki a premiert

|

A Walking Dead nyolcadik évadának tegnap éjjeli nyitányához kapcsolódóban egy VR-ban is megnézhető videót adott ki az AMC, ami megmutatja, mi történt két, az új részben látott jelenet között.

Hirdetés

Ugyan a Walking Dead előző évadának indulásakor még úgy tűnt, Negan rémuralmától nem szabadulnak meg egykönnyen a főszereplők, a nyolcadik szezon premierjére fordult a kocka. A tegnap éjjeli részben már a főgonosznak kell menekülnie a ráuszított zombik elől, amiből most még néhány jelenetet láthatunk. Kicsit spoileres, szóval óvatosan olvassatok tovább!

Hirdetés

Az AMC kiadott egy 360 fokos videót, amiben láthatjuk hogyan került a lakókocsiba Negan és Gabriel. Igaz sok sztorielem nincs a két és fél perces összeállításban, csupán annyit látunk - ha már a premier jelenetei ezt nem mutatták meg teljes egészében -, hogy egyiküknek sem maradt más hely, ahová menekülhettek volna a zombik elől. A YouTube-ra feltöltött változatot valamiért hivatalosan Magyarországról nem nézhetjük meg (ez az AMC szokásos hülyesége, az összes The Walking Dead videót blokkolják régión kívül), így egy VPN-re lesz szükségetek, ha azt szeretnétek, hogy körbe vegyenek a zombik, vagy ha van egy Samsung Gear VR-otok, használhatjátok a platformra nemrég kiadott AMC VR alkalmazást is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)