Hirdetés

Ilyen egy VR játékterem, ahol csapatban lehet zombit irtani

|

A Sega a VR-technológiát kiaknázva létrehozott egy raktár méretű élményszobát, amelyben több játékos egyszerre apríthatja az élőhalottakat, méghozzá teljes beleéléssel, szabadon mászkálva.

Hirdetés

Láthatóan mindenki szeretne magának egy szeletet a VR-tortából, de a Sega Japan nem éri be azzal a kötöttséggel, amit az Oculus Rift, a PlayStation VR és a HTC Vive kínál, hanem az ausztrál Zero Latency cég technológiáját használva kiterjeszti a virtuális valóságot egy egész raktárépületre, létrehozva ezzel egy nem mindennapi közösségi élményt. 

A recept egyszerű: egy gigászi, kooperatív lövöldét játszhatnak a résztvevők a virtuális valóságban, ehhez pedig nem kell mást tenniük, mint felvenni az elengedhetetlen felszerelést, kézbe venni a kiegészítő fegyvert, majd belépni a direkt erre a célra létrehozott, óriási helyiségbe és kezdődhet a zombik kollektív irtása. Érdemes megjegyezni, hogy az élményszobában nem a Sega saját hardvereivel és játékaival találkozhatnak az érdeklődők, mindent a Zero Latency biztosít, beleértve a zombis alkalmazást, a Zombie Survival-t is. 

A Tokióban található különlegesség már megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt, ennek köszönhetően az Arcade Heroes csapata is kipróbálta és tapasztalatait egy videó képében megosztotta a világhálóval. A móka egy kis eligazítással kezdődik, majd körülbelül a második perctől jön az akció. Kipróbálnátok?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)