Hirdetés

Már közel 1 millió PlayStation VR talált gazdára

|

A legfrissebb jelentések szerint világszerte remekül fogy a Sony VR szemüvege.

Hirdetés

Tavaly piacra kerültek a régóta várt VR eszközök, és mostanában egyre többen állnak elő a saját modelljeikkel, de amíg az Oculus Rift körül problémák vannak, addig a PSVR nagyon jól teljesít.

Nemrég jelentette be a Sony, hogy eddig nagyjából 915 000 PlayStation VR került eladásra február 19-ig bezárólag, ráadásul egyre többet kell gyártaniuk, hogy ki tudják elégíteni a vásárlói igényeket. Elmondásuk szerint jelenleg több mint száz alkotás elérhető a szemüvegre, és legalább 220 cím van készülőben, amelynek a fele még idén megjelenhet.

A többi virtuális valóság eszközről egyelőre nincsenek pontos adatok, de az Epic Games alkotója, Tim Sweeney azt nyilatkozta még januárban, hogy nagyjából fél millió PC-s VR eszköz kelt el, és a HTC Vive jobban teljesített, mint az Oculus Rift.

Ti beszereztetek már valamilyen VR szemüveget?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)