Hirdetés

A LEGO új Star Wars és Harry Potter készletekkel, meg minden mással készül márciusra

|

Rengeteg készlet érkezik a következő hetekben, részben a LEGO Star Wars termékvonal 25. születésnapjának alkalmából.

Hirdetés

Nincs olyan év, amikor ne lennénk hálásak egy új Ezeréves Sólyom modellért, és a LEGO idén sem hagy minket cserben, bár ezúttal nagyobb az új készletek jelentősége. A játékóriás számára egy fontos évszám 2024, lévén idén ünnepelhetik LEGO Star Wars termékvonaluk 25. évfordulóját.

Az első LEGO Star Wars dobozok 1999-ben érkeztek, amikor a cég megegyezett a Lucasfilmmel, és aláírtak egy 2008-ig tartó licenc szerződést. Az eredeti trilógiára épülő (és azt követő) modellek persze akkora sikert arattak, hogy a LEGO azóta többször is megújította a szerződést.

Hirdetés

Tekintettel a 25. évfordulóra, a Star Wars kínálatba klasszikus modellek érkeznek: R2-D2, Millennium Falcon, Tantive IV és társai. Egyik sem kifejezetten olcsó, de az ünnepi darabok kapnak egy kis állványt és/vagy egy cuki kis plakettet is a megemlékezés kedvéért.

Persze március környékén nem csak Star Wars készletekkel támad a LEGO. Az Animal Crossing játékok ihlette csomagok is befutottak, melyek kedvenc állatlakosainkat hozzák el műanyag formában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Harry Potter vonal is bővül két újdonsággal. A Weasley család járgánya cuki, és biztosan mókás összerakni, de a március győztese egyértelműen a majd' életnagyságú Teszlek Süveg.

A Disney mesék részlege az utolsó, ahol vár ránk egy hatalmas Hófehérke és a hét törpe házikó, és egy szintén méretes Stitch modell a Lilo és Stitchből. Mindkettő többszáz darabkából áll, bár a házikó egyértelműen viszi a prímet komplexitás tekintetében.

Ti melyikre fogtok lecsapni a fenti listából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)