Hirdetés

A Hosszúnyak után újabb Horizon: Zero Dawn LEGO érkezhet?

|

A pletykák ködösek, de valami készülni látszik.

Hirdetés

A LEGO eddigi videojátékos projektjei meglehetősen jól sikerültek, így nem lenne kifejezetten megrázó, ha a cég ismét összeállna a Sonyval. Minden pletyka szerint ez lesz a következő lépés, bár ennek részletei egyelőre nem tiszták. Két ipari bennfentes, Kurakasis és Tom Henderson a Twitteren kezdték hergelni a rajongókat a kollaborációval kapcsolatos infókkal, de azok egyelőre mindenféle konkrétumot mellőznek.

Az egész úgy kezdődött, hogy Kurakasis egy "jól ismert Sony IP-t" felhasználó LEGO szettet ígérgetett. A /r/GamingLeaksAndRumours subredditen azonnal megkezdődtek a találgatások, melyeket aztán Tom Henderson rakott helyre.

Hirdetés

Henderson elmondása szerint egy LEGO Horizon trailer bemutatásra készen várja a premierjének pillanatát, de azt egyelőre sem Henderson, sem Kurakasis nem tudták megmondani, hogy videojátékos projektről, LEGO készletről, vagy miről is van szó.

Egyik sem tűnik elképzelhetetlennek, pláne, ha visszaemlékszünk a Horizon Forbidden West Hosszúnyak-LEGO-jára. Ezen a ponton még bármi megtörténhet, de nem lennénk meglepve, ha újra helyet kellene majd keresnünk a polcon.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)