Hirdetés

A Gyűrűk Ura témájú szabadulós játékot az otthonodban is játszhatod

|

Az EXIT sorozat hamarosan új, A Gyűrűk Ura világából merítő résszel bővül.

Hirdetés

Az utóbbi néhány évben, részben a pandémia miatt kialakult helyzet következtében megnőtt a kereslet a szabadulószobák elemeit használó társasjátékok iránt. Ezek jellemzően egyszer játszhatóak, a játékosoknak közösen (vagy akár egyedül) kell megoldaniuk rejtvényeket, fejtörőket adott idő alatt.

Az Unlock sorozat Star Wars-os spin-offjáról mi is írtunk tesztet, de van még néhány szereplő a piacon, például a KOSMOS kiadó által futtatott EXIT: The Game (vagy EXIT: A játék), amiből már magyarul is elérhető vagy húsz különböző variáció, angolul meg még több.

Hirdetés

A széria nyáron az EXIT: The Game - The Lord of the Rings: Shadows Over Middle-earth-szel bővül, ami A Gyűrűk Ura adaptációk hagyományainak megfelelően gyönyörű, hosszú címet kapott, de nem csak emiatt érdekes. A játékosoknak Frodót és a Szövetséget kell segíteniük az Egy Gyűrű elpusztításában, a Gandalf által meghatározott feladatokat teljesítve.

A fejlesztésben Markus Brand, a munkáslehelyezős, díjnyertes Village - Nemzedékek játéka és a Rajas of the Ganges fejlesztője is közreműködött, aki egyébként korábban dolgozott már más EXIT játékokon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ahogy a széria egyéb tagjaiban, úgy itt is számos különböző komponenst és egy tárcsát találhatunk majd a dobozban, ezek segítenek a fejtörők megoldásában. Aki elakad, Gandalftól kérhet segítséget.

Az angol verzió megjelenése júniusra várható, a magyart még nem jelentették be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)