Hirdetés

Visszatér az Infogrames, a '90-es évek meghatározó játékkiadója

|

Az Infogrames gondozásában jelent meg anno az 1992-es Alone in the Dark, az 1997-es V-Rally, és számos további klasszikus.

Hirdetés

A '80-as években alapították, de első termékeit csak a '90-es évek elején kezdte el szállítani a francia Infogrames, melynek tatut formázó logóját számos legendás játék indításakor láthattuk. A 2000-es évek elején azonban teljesen betagozódott az Atari brand alá, aztán mindenféle viharos időszakokat kellett megélnie, míg végül csődbe ment, és kénytelen volt megválni minden szellemi tulajdonától.

Az Atari most bejelentette, hogy újra használni fogja az Infogrames márkanevet: külön kiadót hozott létre, amely olyan játékok kiadásával fog foglalkozni, amik nem köthetők szorosan az Atari brandhez.

Hirdetés

Első lépésként rögtön átvették a Totally Reliable Delivery Service jogait a Tiny Buildtől. További céljuk a játékmegőrzés is, de hogy ez miben nyilvánul majd meg, egyelőre nem derült ki.

Az Atari nemrég a RollerCoaster Tycoon 3 jogait is megszerezte a Frontier Developmentstől, és nagy tervei vannak az idén 25 éves franchise-zal - reméljük, jobbak, mint az elmúlt néhány volt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)