Hirdetés

Visszakerült egy nagy kedvenc a brit játékeladási toplista élére, a Cyberpunk 2077 hatalmasat zuhant

|

Komoly átrendeződés tapasztalható a brit toplistán az előző héthez képest.

Hirdetés

Karácsony hete alaposan átkavarta Nagy-Britanniában a lemezes videojátékok eladási toplistáját, ugyanis az ezt megelőző héten még "csak" a negyedik helyen álló FIFA 21 például egyből a dobogó legfelső fokára ugrott előre. Sok brit töltötte tehát virtuális focival az ünnepeket. Mindez azt is jelentette, hogy a korábban aranyérmes Assassin's Creed Valhalla visszacsúszott a második helyre, az Animal Crossing: New Horizons viszotn az ötödik helyről egészen az ezüstéremig repült előre. 

A hét legnagyobb vesztes pedig mindenképpen a Cyberpunk 2077 volt, ami kénytelen búcsút inteni a bronzéremnek.

Hirdetés

A CD Projekt Red játéka az előző héten még a harmadik hellyel büszkélkedhetett, most azonban hatalmas zuhanás volt tapasztalható a lemezes eladásokban, ennek következtében pedig a nyolcadik pozícióba csúszott vissza.

A GfK jelentése alapján összeállított lemezes játékeladási toplista így alakult egészen pontosan karácsony hetében a briteknél:

  1. FIFA 21
  2. Assassin's Creed Valhalla
  3. Animal Crossing: New Horizons
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Call of Duty: Black Ops Cold War
  6. Spider-Man: Miles Morales
  7. Just Dance 2021
  8. Cyberpunk 2077
  9. Super Mario 3D All-Stars
  10. Minecraft (Switch)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)