Hirdetés

A Square Enix egyelőre nem hagyja hátra a PS4-et és az Xbox One-t

|

Készülnek játékok PS5-re és Xbox Series X-re, de ez nem jelenti, hogy egyhamar teljes átállásra kerül sor.

Hirdetés

Egészen érdekes generációváltás előtt állunk, ugyanis mind a Sony gépe, mind a Microsoft konzolja kompatibilis lesz a korábbi játékokkal, így ha valami esetleg nem jelenne meg idén PS5-re vagy XSX-re, de a jelenlegi gépekre igen, gond nélkül játszhatnak majd, akik azonnal újítanak - az SSD és az erősebb hardver miatt pedig simán lehet, hogy jobb élményt kapnak, mint a leköszönő masinák tulajdonosai.

Hirdetés

A Microsoft már bejelentette, hogy nem engedi el az Xbox One-t, és most a Square Enix elnöke, Yosuke Matsuda is közölte a részvényesekkel, hogy jelenleg nem terveznek exkluzívokat kiadni egyik új platformra sem.

"A következő generációs platformok visszafelé kompatibilisek lesznek, ezért egyelőre azt tervezzük, hogy játékaink mind a jelenlegi, mind az új gépekre megjelennek. Ennek következtében sok idő telik majd el, míg exkluzívan a következő generációs konzolokra dolgozunk."

Elképzelhető, hogy nem készülnek majd feljavított kiadások, esetleg egy frissítés teszi majd jobbá a következő egy-két év címeit PS5-ön és XSX-en. Kíváncsian várjuk, ki mit tervez, de valószínűleg a nyár elején fogunk erről többet megtudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)