Hirdetés

Hatalmas mérföldkőhöz közelít a Top Gun: Maverick

|

Szépen teljesít a kasszáknál Tom Cruise új filmje, de a Jurassic World: Világuralom sem hozott keveset a konyhára.

Hirdetés

Nem mindig jó fokmérője a minőségnek az, hogy miként teljesít egy-egy film a mozik kasszáinál, de azt mindenképp le lehet szűrni a pénzügyi számokból, hogy mennyire érdekli a nézőket valamelyik újdonság.

A nem túl acélosra sikeredett Jurassic World: Világuralom például már korábban átlépte az 500 millió dolláros bevételt, de időközben még magasabbra sikerült feltornázni ezt a számot.

Hirdetés

A Jurassic World-trilógia zárása maga mögött hagyta a 600 milliós határt is, és 622,2 millió dolláros bevételét elnézve nyugodtan kijelenthetjük, hogy pénzügyileg legalább sikeres lett. Egy másik nagyágyú, a Top Gun: Maverick viszont még ennél is jobban áll, látszólag sebesen közelít az egymilliárdos mérföldkő felé és már sikerült összegyűjtenie ehhez 885,2 milliót. Érdemes még szót ejteni az egészen frissen debütált Lightyearről is, ami 85,6 millió dolláros nyitást produkált világszerte.

Egyébként a Universal Pictures fejesei meglehetősen elégedettek a Világuralom teljesítményével, szóval nem volna túlságosan meglepő, ha a jövőben valamilyen formában ismét visszatérne a Jurassic Park a mozitermekbe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)