Hirdetés

Megszületett egy törvényjavaslat, ami miatt 21 év alatt nem lehetne loot boxos játékot venni

|

Több javaslatot is benyújtottak a napokban Hawaii-on, ami szabályokat vezetne be a loot boxokat tartalmazó játékokkal kapcsolatban.

Hirdetés

Chris Lee volt az a politikus, aki az elsők között szólalt fel a loot boxok ellen, viszont ő nem is hagyta annyiban a dolgot. A napokban két-két törvényjavaslatot nyújtott be.

Hirdetés

Az egyik párral azt szeretné elérni, hogy a loot boxokat  (egész pontosan a véletlenszerű jutalmakat valódi pénzért kínáló rendszereket) alkalmazó játékokat csak 21 éven felüliek vásárolhassák meg. A másik párral az a célja, hogy a kiadók kötelesek legyenek feltüntetni a loot boxok létezését a játékok dobozán, illetve nyilvánosságra hozni azt, hogy az egyes tárgyak milyen valószínűséggel eshetnek. Mivel ezek még csak javaslatok, nem biztos, hogy valóban változást hoznak, de ha elfogadják őket, annak komoly hatásai lehetnek világszinten is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)