Hirdetés

Hamarosan megszűnik a Facebook Gaming

|

A mobilos alkalmazás egy helyre gyűjtötte a játékos tartalmakat, de az láthatóan keveseket érdekelt.

Hirdetés

A Facebook, YouTube és Twitch között folyó harcot egyelőre hatalmas előnnyel nyeri az Amazon versenylova. Egyelőre úgy tűnik, hogy nincs az a YouTube szerződés, ami kimozdítaná a Twitchet a helyéről, és még a Facebook nagyon ügyes algoritmusa sem tudja felvenni a versenyt a lila csapatnál kialakult kultúrával.

Ettől függetlenül persze a Facebook még nem adja fel a harcot. Az élő adásokat lehetővé tévő funkciók, és a főoldalon és fő alkalmazásban meglévő gaming részlegek megmaradnak, van viszont, aminek teljesen búcsút fog inteni a platform.

Hirdetés

Egészen pontosan gaming tartalmakra specializált Facebook Gaming alkalmazás húzza le a rolót október 28-án. Ez mondjuk nem is akkora meglepetés, mivel kis túlzással a legtöbb ember a leállás bejelentésekor értesült az app létezéséről. A nagyközönséget alapvetően sem érdekli különösebben a Meta játékos mozgolódása, de egy külön telefonos izé pláne nem ért el semmilyen hatást a piacon.

Mindezek kapcsán így nyilatkoztak az illetékesek:

"A hírek ellenére a mi célunk még mindig az, hogy összekössük a játékosokat, rajongókat és alkotókat, ez továbbra sem változott. A jövőben is megtaláljátok majd a játékaitokat, streamereiteket, és csapataitokat a Facebook alkalmazás Gaming részében."

Az az egy tucat ember, aki használta az appot, most minden bizonnyal nagyon szomorú lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)