Hirdetés

Két be nem jelentett játékon dolgozik a FromSoftware

|

A Sekiro: Shadows Die Twice mellett további projektek is haladnak.

Hirdetés

A Dark Souls sorozat széleskörű ismertséget és nem kevés bevételt hozott a FromSoftware-nek, úgyhogy a cég kényelmesen építi a jövőjét.

Hirdetés

Várhatóan a Sekiro sem fog elhasalni (továbbra is a legtöbb felhasználó által kívánságlistára rakott játék a Steamen), de már most a csőben van két másik, teljes értékű játék. Még 2016-ban nyilatkozta a cég elnöke, Hidetaka Miyazaki, hogy 3,5 játékon dolgoznak - mint később kiderült, ebből egy a Sekiro, egy pedig a Déraciné volt. Nemrég egy interjúban a japán 4Gamer rákérdezett, hogy mi a helyzet a másik kettővel, amire Miyazaki csak annyit mondott, mindkettő be nem jelentett játék, és nem a Dark Souls Remastered vagy a Metal World Chaos XD, mivel azok külsős csapatoknál készülnek. Hozzátette, hogy "tipikus FromSoftware játékok", és hogy hamarosan remélhetőleg többet mondhat majd róluk. 

Mivel a Dark Souls széria szünetre ment, a Bloodborne-hoz pedig nem készül folytatás egyelőre - akármit is gondoltunk a Déraciné-ben elrejtett easter eggek láttán -, valami teljesen újat kaphatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)